Cine este DOC de la Survivor 2023. Colaborări de succes cu Smiley, Deliric și Guess Who

#Survivor România
Ultima actualizare:

DOC a avut curajul să accepte provocarea extrem de dificilă din jungla Dominicană și, astfel, să fie unul dintre concurenții Faimoși de la Survivor 2023. Născut pe 29 decembrie 1980, în București, DOC este un artist complet: rapper, compozitor și producător de înregistrări. Puțină lume știe despre cântărețul în vârstă de 41 de ani că a făcut sport toată viața, ba chiar a jucat baschet într-o echipă de profesioniști.

DOC, pe numele său real, Vlad Munteanu este în industria muzicală românească din anul 1997, însă s-a făcut remarcat publiculu în 1999, atunci când alături de Deliric și de Vlad Dobrescu a înființat trupa C.T.C (Controul Tehnic de Calitate.

O carireră de peste 25 de ani 

Artistul cântă hip-hop în anul 1997, când a și dat naștere trupei Trilogia, alături de Nwanda și Deliric. După doi ani, s-a alăturat formației și Vlad Dobrescu, iar cu această ocazie se schimbă și numele bandului în CTC.

Însă, succesul adevărat a venit pentru DOC o dată cu colaborarea cu echipa HaHaHa Production din anul 2014. „Bula mea“ (feat. Vlad Dobrescu & Deliric) şi „Băiatul bun, băiatul rău“ (feat. Ana Maria Alexie şi Vlad Munteanu), incluse pe albumul „DOC şi Motzu în HD“ sunt piesele care au făcut valuri.

În urmă cu 13 ani, artistul și-a lansat și primul album solo „Scăpat de sub control”. Printre colaborările de succes cu artiști celebrii se regăsesc cele cu Deliric, Vlad Dobrescu, Maximilian, Guess Who, Cabron. Însă, în vârfurile topurilor muzicale a ajung în 2015, după colaborarea cu Smiley pentru piesa „Pierdut buletin”.

Ce a declarat DOC înainte de a pleca în jungla din Dominicană

DOC a mărturisit, înainte de a pleca în Republica Dominicană că nu-și face probleme cu traseele, însă speră să nu cedeze psihic și a recunoscut că nemaifiind pus niciodată în această situație nu are de unde să știe cum vor evolua lucrurile, dar a promis că va face tot ce va putea ca să ajungă cât mai departe.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme.

Dar psihic… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație. Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la Survivor e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic”, a spus DOC (Vlad Munteanu) înainte de a pleca în Republica Dominicană.

DOC, propus spre eliminare. Va avea puterea să treacă peste acest impas?

Artistul s-a căsătorit cu Anca Cristina în 2019 și are o fetiță. Pentru DOC, familia este extrem de importantă. Așa că nu este de mirare, că după fiecare punct câștigat pe traseu, DOC vine spre cameră, își apropie degetele și formează o inimă pe care le-o trimite tocmai din Dominicană soției și fetei sale.

La ultimul consiliul de nominalizare pentru eliminare au fost făcute următoarele propuneri pentru faimoși: Vica Blochina (propunerea colectivă, cel mai probabil în urma scandalului uriaș declanșat recent), Doc (propunerea Biancăi Patrichi) și Ada Dumitru (propunerea lui Kamara).

În ultimele două săptămâni, Doc a fost și el protagonistul mai multor certuri. Rămâne de văzut dacă o să reușească să treacă de acest impas și o să poată continua aventura din Republica Dominicană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net