Prima reacție a Paulei Seling după divorțul de Radu Bucura

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! a obținut prima reacție a cântăreței Paula Seling după ce am dezvăluit în exclusivitate că a divorțat de Radu Bucura, cel care i-a fost manager și soț timp de 17 ani.

Paula Seling a fost contactată de nenumărate ori în legătură cu divorțul, însă aceasta este singura declarație pe care a dat-o în spațiul public. Solista a cerut să i se păstreze intimitatea, deoarece are nevoie de liniște în această perioadă în care dorește să se focuseze exclusiv pe carieră.

Paula Seling pregătește un spectacol de zile mari, la Chișinău

Delicată și cu mult bun simț, Paula Seling a declarat pentru Click! că dorește să-și canalizeze energia pe evenimentele viitoare de ordin profesional, iar orice altă supărare i-ar perturba în mod sigur activitatea.

Am o mare rugăminte. Până pe 3 noiembrie sunt prinsă cu repetiții și pregătirea spectacolului jubiliar de la Chișinău, 25 de ani de carieră aniversați cu trei orchestre și mulți invitați la Palatul Național, unde am extrem de mult material de studiu și repetiții lungi și intense. Vă rog mult sa înțelegeți că pentru așa evenimente este necesară toată energia și dedicarea . Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Paula Seling, pentru Click! 

Întrebată dacă confirmă divorțul, solista a adăugat: "Așteptăm, de fapt, înțelegere din partea voastră!". 

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de mariaj!

Cântăreața Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, a divorțat după 17 ani de căsnicie, lucru pe care l-am dezvăluit în exclusivitate. Noi am luat legătura și cu soțul vedetei, care a dorit, de asemenea, discreția, dar și cu noul manager. Despre asta puteți citi aici

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net