VIDEO Paula Seling şi Ion Paladi, cel mai frumos dar de Crăciun: au lansat un colind

7 decembrie 2021
article img

„Ziua-i mare, seara-i sfântă”, se numește colindul, care ne îndeamnă să fim mai buni, mai optimiști, mai cumpătați și care ne învață să ne bucurăm simplu, întocmai ca în copilărie, de această perioadă atât de importantă pentru suflet: nașterea Domnului.

Vocea Paulei Seling și a lui Ion Paladi sunt acompaniate de o orchestră cu peste cinci decenii de istorie în muzică: Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros. De muzica piesei s-a ocupat Ion Paladi, împreună cu Corneliu Botgros, nașul său, iar de text, Mariana Honceru, care, din păcate, ne-a părăsit în acest an. 

Videoclipul colindului îi prezintă pe artiști în mândre straie populare. Piesa face parte dintr-o serie de proiecte de sărbători promise fanilor: "Pentru că sunteți ai noștri - incontestabili, siguri, fideli și pentru că avem suficiente motive să vă mulțumim pentru prietenia și atitudinea binevoitoare pe care le aveți față de mine și față de familia mea, vreau să vă mulțumesc și să vă fiu și eu aproape, mai cu seamă acum, în perioada Sfintelor Sărbători de Crăciun", a declarat Ion Paladi, pentru monitorulsv.ro.