De ce nu are Paula Seling copii? «Dacă nu s-a întâmplat până acum...»

Ultima actualizare:

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, sunt împreună de 17 ani, având un mariaj fericit și împlinit. Cu toate acestea, artista a primit, de-a lungul timpului, multe întrebări indiscrete cu privire la lipsa unui copil din viața celor doi soți. Cum se raportează cântăreața la această „situație” și ce spune despre relația cu soțul ei?

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, sunt împreună de 17 ani Foto: Arhivă
Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, sunt împreună de 17 ani Foto: Arhivă

Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, trăiește de 17 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Bucura. Până acum, cei doi soți nu au devenit părinți, acest lucru făcându-i pe admiratorii lor să insiste uneori pe marginea subiectului. 

Vezi și: EXCLUSIV Iată meniul vegan al Paulei Seling! Artista afișează o siluetă impecabilă

Paula Seling, secretul mariajului fericit cu Radu Bucura

Cu toate acestea, Paula și Radu se declară doi oameni fericiți, artista dezbătând recent și subiectului „moștenitorilor”. Cântăreața a susținut că nu exclude posibilitatea ca acel moment să vină, iar faptul că acest lucru nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că ea și soțul ei ar fi „defecți”.

E discretă atunci când vine vorba de viața personală, însă cu toate acestea, Paula Seling a vorbit în urmă cu ceva vreme și despre căsnicia ei, declarându-se o femeie împlinită pe toate planurile: o carieră cu care se poate mândri și un mariaj fericit. Cântăreața a explicat însă că este de părere că relația cu soțul ei funcționează atât de bine tocmai pentru că cei doi s-au ținut departe de lumea mondenă, iar viața lor personală a fost fix așa: privată!

Nu rata și: INTERVIU Paula Seling: „Sunt oameni care spun că o căsnicie înseamnă și compromis…“

Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți.”, spunea Paula Seling.

Paula Seling, alături de soțul ei, Radu Bucura Foto: Arhivă personală
Paula Seling, alături de soțul ei, Radu Bucura Foto: Arhivă personală

Paula Seling, despre venirea pe lume a unui copil

Cât despre faptul că ea și partenerul ei de viață nu au încă un copil, cântăreața este convinsă va veni și momentul în care cei doi vor fi părinți, la timpul potrivit. Totodată, Paula Seling a dezvăluit că vorbește cu greutate despre aceste subiecte delicate.

Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi.”, mai spunea artista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net