EXCLUSIV Iată meniul vegan al Paulei Seling! Artista afișează o siluetă impecabilă

Este vegană de 11 ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat! La cei 43 de ani ai săi, Paula Seling arată ca o puștoaică. Motivul? Are un stil de viață sănătos de la care nu se abate, face mult sport și asta se observă cu ochiul liber.

Paula Seling este vegană de mai mulți ani
Paula Seling este vegană de mai mulți ani

Binecunoscuta artistă a povestit pentru Click! despre ce îi aduce fericire, despre faptul că este o împătimită a sportului și cum se menține atât de bine, de are un corp fără cusur.

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată  de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta,  în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", ne-a povestit Paula Seling.

Citește și: Dezlegare la pește. Icre "false" pentru vegani, după rețeta Paulei Seling. Care e ingredientul-cheie

Cum arată meniul artistei!

Pentru că știe exact ce trebuie să mănânce ca să se mențină în formă și are și un canal de youtube unde gătește și postează rețete vegane făcute de ea, Paula Seling ne-a dat un exemplu de meniu al cărei adeptă este!

"De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană  făcută din soia.

Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă", a mai adăugat Paula Seling.

Citește și: Paula Seling, specialistă în rețete de post: brânză de caju cu țelină

Pe plan muzical, artista tocmai ce a lansat un nou videoclip la o piesă dragă ei, “Poveste fără sfârșit”, la care soțul artistei, Radu Bucura, a contribuit pe partea de regie. În plus, Paula Seling urmează să lanseze și o trilogie de prelucrări folclorice, un album de pricesne și multe alte proiecte frumoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net