INTERVIU Paula Seling: „Sunt oameni care spun că o căsnicie înseamnă și compromis…“


    Paula Selingfoto: Radu Bucura / OK! Magazine
Paula Selingfoto: Radu Bucura / OK! Magazine

Anul acesta, va trece pragul celor 40 de ani, vârstă pe care nici n-o simte, nici n-o arată.

Ne-am reîntâlnit la început de primăvară. Ca de fiecare dată, în prezenţa ei, am avut senzaţia că timpul trece insesizabil şi că Paula trăieşte cumva în afara lui. Poate pentru că muzica ei este atât de specială. Ori poate pentru că Paula se bucură de fiecare clipă, fără să numere anii. Am întrebat-o dacă are emoţii la schimbarea prefixului. „Am tot ce am nevoie pentru a zâmbi, zilnic, la anii pe care îi adun“, mi-a spus.

Pentru că în piesele tale cânţi foarte mult despre timp, trebuie să te întreb cum simţi tu trecerea timpului.Depinde de perioadă. în principal, timpul îmi e prieten şi înţeleg că fiecare zi din restul vieții tale te mai învață ceva. Nu privesc cu panică momentul când îmi voi lua vacanţă, nici pe cea definitivă, nici pe cea care o precede. Mi-a plăcut foarte tare filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button“ şi metafora din spatele său, chiar cred că, la final, dacă trăim frumos, ne reîntoarcem la inocenţa copilăriei, pe care o asşept cu brațele deschise.

Dar emoții în privința schimbării prefixului ai?De ce aş avea? Aş fi putut să fac ceva să împiedic asta? Ştie cineva o rețetă să nu treacă prin viața lui? Sunt bucuroasă şi recunoscătoare că am tot ce am nevoie pentru a zâmbi, zilnic, la anii pe care îi adun.

Anul acesta, tu şi soţul tău, Radu, împliniţi 13 ani de mariaj. Cum se simte dragostea după atâta timp?Radu și cu mine suntem oameni mari acum și înțelegem cât de important este să accepți că, așa cum sufletul omului evoluează pe parcursul vieții, așa și iubirea evoluează pe parcursul ei, fiind un echilibru între minte, suflet și trup. Sunt oameni care spun că o căsnicie înseamnă și compromis… Dar folosirea acestui cuvânt depinde de perspectiva şi de felul în care, interior, reușești să îţi reglezi intersectarea dintre compromis și dăruire. Mulți ani am evitat să vorbesc despre relația noastră din aceleași motive pentru care, iubind şi înțelegând fragilitatea unei flori, nu o lași în bătaia vântului și a prafului, oricât de frumoasă ar fi și chiar dacă un sentiment de împlinire te-ar putea păcăli să o expui.

Citește continuarea acestui interviu aici!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png