Paula Seling, super provocatoare, într-o lenjerie intimă foarte sexy / Foto

Ultima actualizare:

Paula Seling, 43 de ani, s-a afișat pe Instagram mai senzuală și seducătoare ca niciodată. Artista a fost cunoscută întreaga ei carieră pentru prezența sobră și cuminte, dar iată că a simțit să abordeze un stil ceva mai îndrăzneț și s-a pozat în lenjerie intimă. 

Paula Seling, super provocatoare, într-o lenjerie intimă foarte sexy
Paula Seling, super provocatoare, într-o lenjerie intimă foarte sexy

Paula Seling este una dintre cele mai distinse prezențe din peisajul muzical românesc, iar talentul ei vocal este însoțit de o frumusețe cu alură romantică, ceea ce îi conferă un aer unic, de mister. 

Citește și: Pizza de post de la Paula Seling. Secretele unui blat fără gluten

Cântăreața și-a obișnuit fanii cu ținute ceva mai sobre, care nu lasă foarte multă piele la vedere, dar iată că vedeta a simțit să facă o schimbare din acest punct de vedere. Paula Selling s-a afișat pe rețelele de socializare în...lenjerie intimă. Artista a debordat de senzualitate rafinată și romantism, într-un furou din dantelă, foarte scurt, cu o crăpătură într-o parte, ce-i dezgolea picioarele sculptate și trupul de sirenă. 

Nu rata nici: Paula Seling și Aurelian Temișan, excursie de vis la Roma: "Mai mult decât impresionant"

Paula Seling s-a pozat într-un peisaj de vis, chiar pe o terasă cu vedere la mare. Artista și-a lăsat pletele pe umeri și a pozat foarte naturală și seducătoare, într-un furou dintr-un material fin, satinat, care îi învăluia formele armonioase. 

«Toamna, la mare, e de nedescris...Vă doresc ca fiecare anotimp să il primiți ca pe o vacanță eternă», a scris vedeta în dreptul imaginilor. 

Află și: Paula Seling se menţine cu înot şi alergare

Paula Seling, secretul unei siluete de invidiat

Paula Seling arată superb și pare că anii nu trec peste ea. Care este secretul? Artista a dezvăluit pentru Click!, acum ceva vreme, că a trecut la un stil de viață vegan, care o ajută să nu numai să-și păstreze silueta, ci să aibă și un tonus foarte bun. 

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta, în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", ne-a povestit Paula Seling.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net