Momente grele pentru Paula Seling: „Am trecut prin coșmar”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paula Seling (44 ani) a trecut prin clipe nu tocmai plăcute, după ce i-a fost furat canalul de YouTube.

Paula Seling, clipe de coșmar!

Artista era extrem de supărată pentru că nu vroia să își piardă nici abonații nici urmăritorii dar într-un final a avut noroc iar echipa la care a apelat pentru recuperarea contului a ajutat-o să aibă sorți de izbândă.

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.”, a povestit Paula Seling.

A reușit să-și recupereze contul de Youtube

„Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele.Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tăcere.

Am trecut prin coșmar, am început să mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bineînțeles, prietenul meu Cătălin Mărgărint, care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru că aceștia să nu apuce să le șteargă.

M-am adresat inclusiv avocaților care au înaintat documentația necesară în mod oficial.  După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legătura cu voi. Îmi vine să plâng de bucurie, mai ales că agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare.

Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales că am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni. Azi pot, din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți!”, a mai spus, în sfârșit, fericită, Paula Seling.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net