Cât de fericit este Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer. Cum se înțelege cu Ramona, actuala soție

Se împlinesc 11 ani de când Jorge a divorțat de mama fiicei sale, Alina Laufer. Divorțul a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viața lui, spunând că a făcut această decizie pentru binele micuței Karina, fata lor, dar și pentru binele lui. Tot răul spre bine, despărțirea de Alina i-a permis să o cunoască pe Ramona, actuala lui soție.

Jorge spune că 2022 a fost un an foarte greu din punct de vedere profesional, dar i-a adus momente fericite pe plan personal.

Chiar dacă s-a despărțit de prima sa soție, el nu regretă că a cunoscut-o și că au format o familie. Alina i-a adus pe lume o fetiță pe care o iubește foarte mult, iar fiica lui a înțeles decizia lor de a se separa și a acceptat-o. „Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea”, declară artistul.

El spune că este foarte mulțumit de viața pe care o are acum și că Ramona este norocul lui în viață. „Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt”, adaugă Jorge.

Citește și - Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, nu scapă nicio ediție de la Survivor: „I-am zis să nu dispere”

Cei trei copii se înțeleg foarte bine

Bărbatul spune că este haos în fiecare zi, dar într-un sens pozitiv al cuvântului. Fiecare zi din viața lor este un „reality show”. Între copii este o diferență mare de vârstă. David (copilul lui Jorge și al Ramonei) este la grădiniță, Karina este în școala generală, iar Ilinca (fata Ramonei) este la facultate. Cu toate acestea, ei se înțeleg foarte bine, se distrează în fiecare zi, iar vacanțele sunt pline de momente frumoase. „Nu aș schimba cu nimic viața mea. Este perfectă”, spune Jorge în interviul pentru revista Viva.

Ce sfaturi a primit artistul de la părinții lui

Tatăl lui Jorge l-a învățat să fie respectuos cu toată lumea, să fie mereu activ, în mișcare, să aibă o viață dinamică, în timp ce mama sa l-a învățat să accepte orice primește de la viață, indiferent că este un lucru mare sau mic, din care fiecare trebuie să învețe câte ceva.

Cine este actuala soție a lui Jorge

Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, care este cu 10 ani mai mare decât el, în 2013. Ea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o compania care produce microprocesoare pentru computer. Firma este a doua cea mai mare cu o astfel de producție din lume. În vârstă de 50 de ani, situația financiară a blondei este una considerabilă.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce Jorge era căsătorit cu Alina și aveau o relație strict bazată pe business, nimic mai mult. Dar, după divorț, artistul a început o relație amoroasă cu Ramona, iar după un an și trei luni a cerut-o în căsătorie.

Bărbatul nu credea că se va mai căsători vreodată, dar Ramona a fost femeia potrivită alături de care să încerce să clădească o căsnicie.

Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste, iar Jorge spune: „Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net