Emoționant! Spectaculoasa soție a lui Jorge a sucit capetele la o simplă ieșire în oraș

Ultima actualizare:

Jorge este un bărbat norocos! Are o famile care îi este alături la bine și la greu și o soție extrem de frumoasă. La aproape 50 de ani, Ramona Prodea pare să aibă un trup de fotomodel și un zâmbet de Hollywood. Jorge este nespus de mândru de soția sa și nu ratează nici măcar o singură ocazie de a distribui imagini cu Ramona. 

Ramona și Jorge sunt căsătoriți din anul 2013
Ramona și Jorge sunt căsătoriți din anul 2013

Ramona și Jorge au întros din nou toate privirile. La fiecare apariție publică sau ieșire în oraș, soția lui Jorge nu poate trece neobservată. Are aproape 50 de ani și o alură de model internațional.

Citește și: Ce a făcut soția lui Jorge după ce artistul a înșelat-o? 

Soții au ieșit în oraș, iar Ramona a purtat o rochie extrem de îndrăzneață, scurtă, dintr-un material fluid. Nu a lăsat prea multe imaginației, dar, este adevărat că nici nu ar avea de ce să se ascundă! Ramona are picioarele perfect tonfiate și o formă fizică de invidiat. Zâmbetul cuceritor este cel care completează fiecare apariție. 

Mândru nevoie mare de femeia care îi este alături de aproape un deceniu, Jorge a distribuit pe Instagram imaginile în care apare mergând la brațul Ramonei. În dreptul clipului video a scris o descriere pe măsură, iar laudele fanilor nu au întârziat să apară. „Mereu a fost acolo pentru mine. Acel zâmbet de la final!", au fost cuvintele lui Jorge. 

Jorge a împlinit 40 de ani pe 22 iunie. A sărbătorit ziua de naștere în Turcia, alături de Ramona și cei trei copii. Deși Ramona nu a fost ușor de convins, Ramona a acceptat în cele din urmă să pozeze în costum de baie, iar fanii artistului au lăudat-o pentru modul în care arată și s-au declarat invidioși pe Jorge!

Vezi și: Secretul relației lui Jorge cu soția cu zece ani mai mare 

Jorge i-a fost infidel Ramonei 

În ciuda faptului că din exterior par să fie un cuplu perfect, adevărul este cu totul altul. Jorge și Ramona au trecut împreună prin multe încercări pentru a atinge armonia și înțelegerea pe care le au astăzi. În plus, se pare că Jorge a călcat strâmb, iar soția sa a avut puterea de a-l ierta pentru mica escapadă! 

Cât despre diferența de vârstă dintre ei, de aproape 10 ani, Jorge declară că nu a fost un impediment, din contră! Pentru artist, anii sunt doar un număr, iar altele sunt lucrurile cu adevărat importante într-o relație de durată. 

 „Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin", povestea Jorge. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net