Ce a făcut soția lui Jorge după ce artistul a înșelat-o? „Nu este un lucru de laudă că noi...”

Jorge a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment al relației cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul a vorbit despre infidelitate, dar și despre lucrurile care au făcut ca relația să meargă mai departe.

image
Jorge este cu 10 ani mai tânăr decât soția lui. Foto: colaj click/Instagram Jorge

Chiar dacă sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună o familie superbă, Jorge și Ramona Prodea au trecut prin multe încercări, până și-au consolidat relația frumoasă din prezent. În trecut, cântărețul și-a înșelat partenera de viață. „Nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu”, a transmis Jorge.

Poate te interesează și Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

„Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect”, a precizat artistul într-un interviu pentru Viva.ro.

Trebuie să vezi și Ce face Jorge în timpul liber? «Chiar dacă n-am chef, mă duc în scârbă»

Cum a trecut soția lui Jorge peste episodul de infidelitate al artistului?

stanga
dreapta
sotie jorge png
1 jorge jpg
jorge si sotia png
jorge si sotia lui, ramona jpg
jorge png
jorge si ramona prodea

După acel moment trist al relației lor, artistul a mărturisit că Ramona a avut nevoie de o pauză pentru a „reveni la sentimente mai bune”. Totodată, acesta a explicat că „infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți.”

HOT! E fierbinte rău, frige, frige! Soția lui Jorge, senzațională în costum de baie

„Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune", a povestit Jorge.

Jorge: „Ramona nu e genul care să reproșeze”

De atunci, lucrurile s-au schimbat mult, a explicat Jorge. Relația celor doi este din ce în ce mai bună, iar acum au ajuns să se înțeleagă „din priviri”.

„Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim", a mai spus Jorge.

Acesta a mai explicat că anul 2022 e foarte important, deoarece toată familia schimbă prefixul. Ilinca, fiica vitregă a artistului, a împlinit 20 de ani, Jorge va atinge borna de 40, iar Ramona va împlini 50 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg