Ce face Jorge în timpul liber? «Chiar dacă n-am chef, mă duc în scârbă»

Ultima actualizare:

Pe Jorge l-am întâlnit la un eveniment monden, mai exact Beauty Icon Awards, show pe care l-a prezentat, în modul său aparte, plin de energie și voie-bună. 

Jorge
Jorge

Artistul nu ne-a atras atenția doar datorită ținutei ireproșabile pe care a îmbrăcat-o, ci și prin energia debordantă pe care a avut-o pe scenă. Așadar, am fost curioși să aflăm care este secretul lui Jorje pentru a se menține în formă și plin de optimism. 

Artistul ne-a dezvăluit și cum se relaxează în puținul timp liber pe care îl are. Indiferent de cât de aglomerată îi este agenda, un singur lucru este clar: Jorje nu lipsește de la sala de sport.

Fac mult sport. Mă duc la tenis, merg la sală, încerc să fac activitate fizică, ca să-mi cresc dopamina și să fiu din ce în ce mai activ”, ne-a declarat Jorge.

Citește și Meghan Markle, super elegantă într-o ținută de 357.092 de dolari

Vedeta ne-a stârnit curiozitatea și mai mult după primele declarații făcute, așa că am dorit să continuăm discuția tot în această zonă și l-am întrebat dacă este o persoană activă constant sau din când în când, mai trage chiulul de la sala de sport. Sincer cum îl știm, artistul nu s-a sfiit să ne răspundă, astfel că a recunoscut că mai are momente în care trage de el, lipsa chefului fiind motivul principal.

Citește și: Probleme pentru Jorge: fiul și soția au ajuns la spital 

Trag de mine. Nu am chef mereu, dar simt că dacă fac pauze, după aceea mă las pe tânjeală și îmi este mai greu să-mi revin”, a adăugat cântărețul.

Jorge la decernarea premiilor. Foto Click!
Jorge la decernarea premiilor. Foto Click!

Jorge a declarat că odată ajuns la sala de sport, cheful de antrenament își face simțită prezența și nimic nu îl poate opri să ducă la final exercițiile, chiar dacă unele dintre ele sunt complexe și foarte solicitante. 

Jorge nu lipsește nici măcar o singură zi de la sală 

Chiar dacă n-am chef, mă duc în scârbă la sală și acolo fac două, trei miscări, mă încălzesc, mă mai antrenez cu câțiva și prind iar vibe-ul acela”, ne-a povestit Jorje. 

Jorge ne-a împărtășit și o superstiție în care crede și pe care o respectă. Este conștient că prezența sa atrage privirile celor din jur și nu poate păși într-o încăpere fără să se facă remarcat. Așadar, pentru a ține deochiul la distanță obișnuiește să poarte întotdeauna un accesoriu roșu sau un articol vestimentar de această culoare! 

Andreea Marin a fost premiată. Foto Click!
Andreea Marin a fost premiată. Foto Click!

Am pățit-o, am fost deocheat, așa că mi-e frică! Și de atunci îmi iau mereu ceva roșu la mine, când urc pe scenă să cânt sau să prezint, ca să nu mă mai deochi!”, a povestit Jorge, râzând, pentru Click!

Evenimentul pe care l-a prezentat artistul a fost unul monden, iar la acesta au luat parte multe nume cunoscute, ce s-au reunit în cadrul show-ului. Vedetele au fost premiate pentru activitatea lor, iar atmosfera a fost una incendiară. Nu au lipsit momentele artistice, iar Anna Lesko a susținut un recital apreciat de către cei prezenți. 

Vezi: Jorge, adevăratul motiv al despărțirii de Alina Laufer

În cadrul evenimentului s-au decernat premii ca recompensă privind activitatea inspirațională din social media și televiziune a vedetelor. Printre numele câștigătoare s-au aflat Andra, Andreea Marin, Adela Popescu, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Dana Budeanu, Ela Crăciun, Simona Pătruleasa și Raluca Bădulescu.

Citește și Meghan Markle, super elegantă într-o ținută de 357.092 de dolari

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net