Jorge, dezvăluiri în premieră despre adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer! Copilăria traumatizantă a artistului: «Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat"

Ultima actualizare:

Jorge a fost invitat la podcastul lui Măruță și a povestit câteva momente marcante din viața sa, cum ar fi motivul real al divorțului de Alina Laufer și relația abuzivă cu tatăl său.

Jorge, dezvăluiri în premieră despre adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer!
Jorge, dezvăluiri în premieră despre adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer!

Jorge, 39 de ani, cântăreț și prezentator îndrăgit de publicul român, are o poveste de viață plină de momente de cumpănă, traume pe care și le-a vindecat cu greu, dar și momente de fericire, ce i-au dat puterea să lupte în continuare. 

Citește și EXCLUSIV Jorge împlinește, după 2 ani de pandemie, visul familiei

Artistul a mărturisit în podcastul lui Măruță că a suferit de depresie după divorțul de prima soție, Alina Laufer și a vorbit în premieră despre adevăratul motiv pentru care a decis să se despartă de mama fiicei sale. 

"N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.", a declarat Jorge.

Jorge a intrat în depresie pentru că nu-și putea vedea fiica

Jorge a povestit că a suferit extrem de mult în momentul în care Alina Laufer a decis să se mute cu fiica lor, Karina, în Statele Unite. Solistul a aflat acest aspect la sfârșitul unei conversații telefonice cu fosta soție, iar singura condiție a lui Jorge a fost să poată vorbi la telefon cu fetița sa și să o poată vedea de cel puțin două ori pe an. Din păcate, aceste lucruri nu au fost respectate de Alina Laufer, potrivit spuselor lui Jorge. Faptul că nu i-a fost permis să-și vadă fiica a fost un motiv de depresie pentru artist. 

,,Nu puteam să mă întâlnesc cu Karina. Mergeam vorbeam cu ea (n.r. Alina Laufer) seara, ,,știi că mâine e weekend-ul meu", sunam la ușă, iar ea îmi spunea ,,Noi am hotărât să plecăm la munte cu Karina", și pleca. Am întrebat avocatul ce să fac, am chemat Poliția, au făcut proces verbal.

Când mi-a spus că se mută cu Karina în America i-am spus, ,,ai binecuvântarea mea să plecați". Am simțit că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc lucrurile. I-am spus, ,,singura condiție pe care o am e să vorbesc cu ea la telefon și să o vizitez de două-trei ori pe an și ea să mai vină în România". Și când a ajuns în America, primul lucru pe care Alina l-a făcut a fost să-i ia fetiței telefonul", a declarat Jorge.

Jorge, marcat de violența tatălui său

Pentru Jorge, relația cu tatăl său a fost una destul de complicată, având în vedere că bărbatul era agresiv cu fiul său, iar artistului i-a luat foarte mult timp să înțelegă că părintele său l-a iubit, chiar dacă avea o atitudine dură. 

Citește și Soția lui Jorge, ce apariție la 49 de ani! Cum s-a îmbrăcat Ramona Prodea la ziua fiicei sale

,,Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003.  Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama.", a dezvăluit Jorge.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net