Jorge zâmbeşte din nou. Fiul lui a fost externat, după ce a făcut o pneumonie severă

Ultima actualizare:

A apărut soarele pe strada lui Jorge. Celebrul solist e fericit din cale afară după ce și-a adus băiatul acasă. David a fost externat de medicii care l-au diagnosticat cu pneumonie severă. Sâmbătă la prânz, Jorge le-a arătat prietenilor de pe Instagram o poză cu fiul și soția Ramona. Luni, 28 martie, micuţul împlinește 5 ani!

Jorge şi fiul său, David foto: Instagram
Jorge şi fiul său, David foto: Instagram

"Gata! Uite-l pe prinț! Ce faci David? Cum te simți? Ești bine? Te iubesc", îi spune Jorge într-un video fiului său David, care stă cuminte pe bancheta din spate a mașinii. Artistul a avut puterea să zâmbească pentru prima dată și iată că și fiul său îi răspunde cu același zâmbet, semn ca răul a trecut.

De două săptămâni, aşa cum a dezvăluit Click! în exclusivitate, micuțul a fost traumatizat de efectele unei pneumonii severe. Prima săptămână a stat acasă, fiind consultat de pediatru și urmând un tratament, a doua săptămână a petrecut-o în spital, pe antibiotice. Nu a fost deloc ușor, nici pentru copil, nici pentru părinții, care au fost dărâmați la propriu de acest necaz.

David va urma în continuare un tratament

Iată că medicamentația fost bună, iar David și-a revenit! Sâmbătă, a fost externat din unitate spitalicească privată și a fost dus acasă, unde va fi îngrijit în continuare întrucât este destul de slăbit după boală. David urmează un tratament și nu prea are voie sa iasă din casă o perioadă de câteva zile.

Luni, micuțul va împlini cinci ani, însă va petrece doar cu părinții săi.  Asta deşi aceștia îi organizaseră un party în data de 26 martie, au fost nevoiți să îl anuleze.

Jorge nu a dormit din cauza problemelor

Citeşte şi EXCLUSIV Probleme pentru Jorge: fiul și soția au ajuns la spital: «A stat două nopți pe oxigen. Ne-a rupt inima»

Jorge a fost pur şi simplu dărâmat de problemele cu care s-a confruntat fiul său, iar dovada o fac imaginile surprinse de paparazzi Click! cu solistul, trist şi abătut, după o vizită la spital. Jorge nu a avut voie să intre însă, el fiind nevoit să îşi vadă fiul doar prin geam, din cauza protocolului. Alături de David, care a avut nevoie de oxigen două nopţi, a stat Ramona, mama sa.

"Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie", a declarat Jorge, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net