EXCLUSIV Jorge împlinește, după 2 ani de pandemie, visul familiei

Ultima actualizare:

În 2020, George Papagheorghe sau Jorge, cum este cunoscut în muzică și televiziune, trebuia să meargă cu familia în Franța, la Disneyland, această călătorie fiind cadoul pentru fiica lui. Din păcate, a venit pandemia și planurile solistului au picat. Dar iată că la doi ani distanță este gata să le reia și să îndeplinească visul copiilor lui.

Jorge și frumoasa lui familie
Jorge și frumoasa lui familie

Zilele viitoare, împreună cu toată familia, Jorge (39 de ani) va zbura la Paris, că să îndeplinească visul copiilor, și anume să vadă Disneyland, dar și turnul Eiffel. "Știți și voi că în 2020 trebuia să mergem la Disney și să ne plimbăm, însă a venit pandemia și ni s-au anulat proiectele. Dar acum ne-am hotărât și e prima oară când merg cu David, el n-a mai fost la Disney.

Își dorește să vadă, în primul rând, Turnul Eiffel. Și atunci am zis să mergem câteva zile la Paris, după care să vadă prințesele, castelul, paradele, să se dea în toate nebuniile de la Disneyland. Va fi foarte cool cu toată familia, abia așteptăm să mergem și să ne distrăm", ne-a spus artistul.

Fiul lui Jorge a fost grav bolnav

Jorge a trecut prin mari emoții după ce fiul lui și al Ramonei, David, a fost internat în spital, cu pneumonie. Acum răsuflă ușurat că boala a trecut. "Bine că s-a făcut bine David, pentru că a făcut pneumonie, a luat o bacterie, foarte agresivă boală, nu ne așteptăm să fie așa greu, să sufere atât de tare și să dureze atât de mult recuperarea. Cu totul a durat 12 zile, 7 zile internat în spital și încă 2-3 zile de medicamente, deci cam două săptămâni de tras", ne-a povestit Jorge, în exclusivitate.

Citește și: FOTO Soția lui Jorge nu-și arată vârsta. A atras toate privirile pe plajă, cu sutienul decupat

Solistul se bucură că au început evenimentele, mai ales că a lansat videoclipul piesei "Insomniac", care este difuzată și la radio. "Am filmat și un videoclip drăguț cu Geani Olaru, o actrița talentată. Mai am 3 piese gata și o să filmez videoclipuri și la ele și le voi lansa pe rând. Televiziune, doar în trecere. M-aș vedea ca și jurat într-un show de talente, mai ales că și eu am devenit celebru după ce am participat la reality-show-ul muzical Popstars, unde s-a născut trupa din care am făcut parte. Din păcate, nu mai țin legătură cu foștii colegi", ne-a mai spus, în încheiere, Jorge.

Jorge are o fetiță din relația cu Alina laufer, pe Karina (13), Ramona, soția lui, are și ea o fată din primul mariaj, pe Ilinca (21 de ani), iar David (5 ani) este fiul pe care îl au împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net