E fierbinte rău, frige, frige! Soția lui Jorge, senzațională în costum de baie

Ultima actualizare:

Soția lui Jorge, Ramona Podrea, este cu adevărat spectaculoasă la 49 de ani, așa că ne-a încântat cu poze unice din escapada cu artistul. Vedetele se bucură de vremea frumoasă și de gradele ridicate din termometre! Și-au scos din garderobă costumele de baie și au fugit la centrele de recreere cu piscină sau în vacanță!

Jorge și Ramona sunt căsătoriți din anul 2013
Jorge și Ramona sunt căsătoriți din anul 2013

Vara este în toi, iar o parte dintre prezențele feminine din showbiz deja se răsfață la piscină sau în vacanțe, departe de casă. Soția lui Jorge a făcut furori pe Instagram și a obținut mii de aprecieri din partea fanilor, după ce s-a afișat în costum de baie.

Ramona Prodea, superbă într-un costum de baie galben 

Soția lui Jorge are niște forme fizice de revistă! Artistul și Ramona Prodea s-au pozat din vacanță, din Turcia, alături de cei trei copii. Ramona Prodea atrage toate privirile ori de câte ori apare la evenimente la brațul lui Jorge pentru că, deși are aproape 50 de ani, trecerea timpului nu se vede pe fața ei.

Jorge a convins-o să se lase fotografiată în costum de baie. Mândru, solistul a distribuit imaginea pe pagina personală de Instagram, iar ca descriere a scris: „Abia am convins-o să facă poză cu mine în costum de baie. Dați cu inimioare". Iar fanii nu au stat pe gânduri și au răspuns imediat! Imaginea în care Ramona poartă un costum de baie galben aprins a fost apreciată de peste 4.000 de persoane, în mai puțin de 24 de ore de la distribuire. 

Vezi și: Soția lui Jorge, fabuloasă la 49 de ani! 

Jorge și familia sa vor sărbători ziua de naștere a solistului, pe 22 iunie, în Turcia, la un resort de lux, care este situat într-un cadru de vis.

Înainte de plecarea în Turcia, Jorge povestea că are mari emoții pentru că deplasările nu sunt deloc ușoare atunci când ești însoțit de adolescenți și tineri: fiica Karina, pe care o are din relația cu Alina Laufer, și Ilinca, fiica de 20 de ani a Ramonei, dintr-o relație anterioară.

Și ele fac furori ... dezbrăcate!

Ana Baniciu are 29 de ani și un trup de fotomodel. Fiica lui Mircea Baniciu s-a pozat în costum de baie și le-a arătat fanilor trupul pentru care se antrenează ori de câte ori are ocazia la sala de sport.

Simpatica artistă s-a pozat din vacanță, din nordul Italiei, și bănuim că nu este singură, ci alături de cel care îi va deveni soț, Edy Kovacs. În imaginea pe care a distribuit-o, Ana poartă un costum minuscul negru, iar bronzul este deja evident. 

Citește și: Ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri Anei Baniciu

Raluka are un trup de sirenă, pe care și-l expune la soare de fiecare dată când are ocazia. Artista, la fel ca sora ei de suflet, știe cum să pozeze ca un adevărat model. Priviți imagini de senzație cu vedeta.

Carmen Brumă nu se dezminte, astfel că la cei 45 de ani pe care îi are arată senzațional. Secretul? Alimentație și sport pe mâine! Mai bine să ne delectăm cu fotografii de la plajă :)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net