Jorge se gândește cu emoții la ziua sa de naștere: «Le-am rugat pe fete să fie blânde»

George Papagheorghe sau Jorge, așa cum este cunoscut de toată lumea, își va aniversa ziua de naștere pe 22 iunie. Îndrăgitul artist schimbă prefixul și împlinește 40 de ani, așadar a decis să găsească o modalitate specială pentru a marca aniversarea. Jorge a plecat într-o vacanță cu întreaga familie și are emoții privind modul în care se va desfășura concediul. 

Jorge împlinește 40 de ani pe 22 iunie
Jorge împlinește 40 de ani pe 22 iunie

Jorge va împlini 40 de ani pe 22 iunie, iar ziua sa de naștere nu îl va găsi acasă, ci în concediu, așa cum a povestit artistul pe contul personal de Instagram, acolo unde pare să fie din ce în ce mai activ. Deși așteaptă cu nerăbdare să lase grijile în urmă și să se bucure de vacanță, Jorge are emoții atunci când se gândește la ce îl așteptă.

Citește și: Secretul relației lui Jorge cu soția cu zece ani mai mare 

Conform lui, viața cu două fete tinere, adică fiica sa adolescentă, pe care o are din relația cu Alina Laufer, și Ilinca, fata pe care soția sa, Ramona, o are dintr-o relație anterioară, nu este deloc simplă! Așadar, artistul le-a rugat pe Karina și pe Ilinca să aibă milă de el și să îi ofere răgaz și înțelegere.

Cel care este cel mai nerăbdător când vine vorba de vacanță este David, băiețelul de cinci ani al lui și al Ramonei, a povestit Jorge. 

Doamne…..tineți-mi pumnii că e greu cu 3 copii în concediu. E vacanță de ziua mea așa că le-am rugat pe fete să fie blânde cu mine și să încerce să nu mă enerveze, că doar știți că adolescenții și tinerii cu sta se ocupă. Este jobul lor să enerveze părinții. David este entuziasmat maxim", au fost cuvintele lui Jorge. 

Vezi și: Jorge, dezvăluiri despre motivul divorțului de Alina Laufer

Ramona și Jorge sunt căsătoriți din anul 2013

Ramona și Jorge sunt căsătoriți din anul 2013 și, deși între ei există o diferență de vârstă de 10 ani, cei doi au găsit întotdeauna o cale pentru a funcționa. Recent, Ramona a întros toate privirile la un eveniment monden despre care și Click! a scris aici. Soția lui Jorge nu-și arată vârsta și ar putea să le facă invidioase chiar și pe cele mai tinere dintre noi. 

Cererea în căsătorie a avut loc într-un moment complet atipic, a povestit Jorge. Ramona și el se aflau într-un impas, iar iubita sa se gândea foarte serios să pună capăt relației. În acea clipă, Jorge a realizat că nu o poate pierde și a decis să o ceară în căsătorie, chiar în casa lor, în urma unei dispute destul de aprige.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net