Ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri Anei Baniciu: «Sunt mulți, unii sunt și căsătoriți»!

Ana Baniciu, fiica de 29 de ani a renumitului Mircea Baniciu, este o femeie frumoasă, iar prezența ei nu poate fi trecută cu vederea. Ana are un trup de fotomodel și un zâmbet demn de vedetele de la Hollywood, așadar este ușor de bănuit că nu duce lipsă de admiratori. 

image
Ana Baniciu a dezvăluit ce bărbați din showbiz i-au făcut curte

Ana Baniciu a fost inivtata lui Cătălin Măruță la emisiunea pe care acesta o prezintă la PRO TV. Ana a acceptat provocarea de la „Spui tot sau îți ia gura foc" și a dezvăluit numele bărbaților din showbizul românesc care i-au făcut curte de-a lungul vremii.

Citește și: Ana Baniciu, în lenjerie intimă pe Instagram 

Artista nu s-a lăsat ușor convinsă să spună numele bărbaților care au încercat să o cucerească și a subliniat că nu-și dorește să aibă parte de probleme și să fie implicată în scandaluri. Mulți dintre ei sunt căsătoriți la ora acutală sau implicați în relații frumoase.

stanga
dreapta
edy kovacs ana baniciu jpg
4 ana baniciu jpg jpeg
ana baniciu iubit 0 jpeg
ana baniciu edy iubit jpeg
4 ana baniciu se marita jpg jpeg
2 ana baniciu super hot videoclip 3 jpg jpeg
7 ana baniciu 7 jpg jpeg
11 ana baniciu 89 jpg jpeg
1 ana baniciu 10 jpg jpeg
8 ana baniciu 8 jpg jpeg
6 ana baniciu 6 jpg jpeg
14 ana baniciu 2 jpeg
9 ana baniciu 9 jpg jpeg

La insistențele lui Cătălin Măruță, Ana Baniciu a dezvăluit că Dorian Popa se numără printre cei care și-au dorit să o cunoască mai bine. Nu recent, ci în vremea în care actorul făcea parte din Lala Band. Un alt bărbat care ar fi fost cucerit de frumusețea și personalitatea jovială a Anei este Andrei Niculae de la Virgin Radio, conform spuselor Anei. "Sunt mulți, unii sunt și căsătoriți. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta.", a declarat, cu umor, Ana. 

În final, Ana a subliniat că nimic din toate acestea nu mai contează pentru că ea oricum este ca și căsătorită, cu inelul pe deget și are planuri cât se poate de serioase alături de bărbatul care îi este alături, Edy Kovacs. 

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie în Italia 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit anul trecut, atunci când afaceristul i-a oferit un superb inel, aflați fiind într-o vacanță romantică în Italia. Ana și Edy s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Se pare că Edy o remarcase de multă vreme pe Ana însă nu avea curajul să o abordeze, așadar a cerut ajutorul prietenei lor comune, care din întâmplare era și vecina artistei.

Vezi și: Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs

Într-o seară au ieșit în oraș, cu un grup de prieteni, apoi a urmat o escapadă la munte, de unde atât Ana, cât și Edy s-au întros pozitiv pentru noul coronavirus. Edy s-a arătat foarte grijuliu față de solistă, i-a fost alături la greu și astfel amiciția s-a transformat într-o relație.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg