Ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri Anei Baniciu: «Sunt mulți, unii sunt și căsătoriți»!

Ana Baniciu, fiica de 29 de ani a renumitului Mircea Baniciu, este o femeie frumoasă, iar prezența ei nu poate fi trecută cu vederea. Ana are un trup de fotomodel și un zâmbet demn de vedetele de la Hollywood, așadar este ușor de bănuit că nu duce lipsă de admiratori. 

Ana Baniciu a dezvăluit ce bărbați din showbiz i-au făcut curte
Ana Baniciu a dezvăluit ce bărbați din showbiz i-au făcut curte

Ana Baniciu a fost inivtata lui Cătălin Măruță la emisiunea pe care acesta o prezintă la PRO TV. Ana a acceptat provocarea de la „Spui tot sau îți ia gura foc" și a dezvăluit numele bărbaților din showbizul românesc care i-au făcut curte de-a lungul vremii.

Citește și: Ana Baniciu, în lenjerie intimă pe Instagram 

Artista nu s-a lăsat ușor convinsă să spună numele bărbaților care au încercat să o cucerească și a subliniat că nu-și dorește să aibă parte de probleme și să fie implicată în scandaluri. Mulți dintre ei sunt căsătoriți la ora acutală sau implicați în relații frumoase.

La insistențele lui Cătălin Măruță, Ana Baniciu a dezvăluit că Dorian Popa se numără printre cei care și-au dorit să o cunoască mai bine. Nu recent, ci în vremea în care actorul făcea parte din Lala Band. Un alt bărbat care ar fi fost cucerit de frumusețea și personalitatea jovială a Anei este Andrei Niculae de la Virgin Radio, conform spuselor Anei. "Sunt mulți, unii sunt și căsătoriți. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta.", a declarat, cu umor, Ana. 

În final, Ana a subliniat că nimic din toate acestea nu mai contează pentru că ea oricum este ca și căsătorită, cu inelul pe deget și are planuri cât se poate de serioase alături de bărbatul care îi este alături, Edy Kovacs. 

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie în Italia 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit anul trecut, atunci când afaceristul i-a oferit un superb inel, aflați fiind într-o vacanță romantică în Italia. Ana și Edy s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Se pare că Edy o remarcase de multă vreme pe Ana însă nu avea curajul să o abordeze, așadar a cerut ajutorul prietenei lor comune, care din întâmplare era și vecina artistei.

Vezi și: Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs

Într-o seară au ieșit în oraș, cu un grup de prieteni, apoi a urmat o escapadă la munte, de unde atât Ana, cât și Edy s-au întros pozitiv pentru noul coronavirus. Edy s-a arătat foarte grijuliu față de solistă, i-a fost alături la greu și astfel amiciția s-a transformat într-o relație.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net