Ana Baniciu se pregătește să devină mama. Află când face și nunta

15 decembrie 2021

Ana Baniciu a dezvăluit pentru Click! când o să se căsătorească, căci se pregătește de nunta cu Edi Kovacs. Frumoasa fiică a cântărețului Mircea Baniciu a primit inelul, dar și binecuvântarea părinților în ce-l privește pe noul lor ginere. 

IMG 0765 jpg
Ana Baniciu, alături de logodnicul ei

Ana Baniciu (28 de ani) și-a găsit bărbatul cu care vrea să-și petreacă tot restul vieții chiar în perioada pandemiei. Mai precis, artista a fost infectată cu Covid 19 chiar de viitorul ei soț, Edi Kovacs (42 de ani). Și astfel a început povestea de dragoste dintre ei. Ana Baniciu i-a cerut lui Edi să o îngrijească cât timp a fost bolnavă și acesta nu a mai părăsit de atunci cuibușorul solistei.

Astă-vară, în Insula Capri a venit și inelul, odată cu cererea romantică în căsătorie, pe un yacht de lux. „I-am zis, dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum. De atunci la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat!”, a dezvăluit Ana Baniciu, în exclusivitate pentru Click!

IMG 0763 jpg
Ana Baniciu este fiica cântărețului Mircea Baniciu. Sursa: Instagram

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă

Edi Kovacs i-a câștigat încrederea Anei, așa că a fost primul bărbat pe care cântăreța l-a dus la tatăl ei acasă să i-l prezinte. „Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e. Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața. Tata nu se bagă în relațiile mele, mă lasă pe mine să iau decizii așa cum consider!”, a mai mărturisit Ana Baniciu.

Acum doar pandemia le mai pune bețe-n roate porumbeilor, care s-au văzut nevoiți să amâne nunta din cauza restricțiilor.

Cei doi porumbei locuiesc în prezent în apartamentul deținut de Ana Baniciu, însă își caută o casă mai spațioasă unde intenționează să se mute. Nunta mai are de așteptat, în contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. „Nuntă nu facem până când pandemia nu se va încheia. Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă...eu așa cred!”, a mai spus Ana Baniciu.

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg