Ana Baniciu, în lenjerie intimă pe Instagram. Imaginile au pus pe jar admiratorii fostei câștigătoare „Asia Express”

26 noiembrie 2021
article img
Ana Baniciu, o prezență senzuală

Ana Baniciu este cu adevărat o prezență în mediul online. Pe rețelele de socializare, fosta câștigătoare „Asia Express” a postat un clip în care promovează lenjeria intimă. Fotografiile cu vedeta într-un desuu minuscul au încins imaginația admiratorilor de pe Instagram.

Ana Baniciu, intimă cu prietenii de pe internet

Fiica celebrului Mircea Baniciu știe cum să se promoveze pe Instagram, mai ales că este urmărită de peste 600 de mii de oameni. Majoritatea celor care o urmăresc sunt tineri, mai ales bărbați vrăjiți de frumusețea ei. Și pentru că este una dintre cele mai apreciate dive de la noi, Ana Baniciu postează zilnic pe rețelele de socializare conținut pentru cei care o urmăresc pas cu pas.În cele mai recente imagini de pe Instagram, blonda apare îmbrăcată într-o lenjerie intimă foarte atrăgătoare, în fața oglinzii, admirându-și corpul. Ana Baniciu este de meserie influencer și în video-ul postat face reclamă la un brand renumit de peste hotare.

article img
Ana Baniciu a încins Instagram-ul cu pozele sexyfoto: instagram

Ana Baniciu a câștigat „Asia Express” în 2018

Nu este pentru prima dată când tânăra pozează cu părțile intime la vedere. În trecut, ea a publicat pe Instagram mai multe fotografii și clipuri cu ea la mare, pe diferite insule exotice, ori chiar din intimitatea casei, așa cum sunt cele prezentate mai sus.Vedeta se bucură de o popularitate în mediul online și pentru că e o frecvență activă la tv. În 2018, Ana Baniciu a câștigat „Asia Express”, Antena 1, împreună cu Raluca, fosta ei colegă de echipă, în prezent jurată Super Star, Pro TV. De altfel, ea a făcut parte din trupa LalaBand, este cântăreață și actriță de telenovele. Artista a jucat și în serialul Pariu cu viața de la Pro TV. În septembrie 2021, fiica lui Mircea Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs, după ce dj-ul a cerut-o de soție într-un sejur în Positano, Italia. În trecut, Ana Baniciu a avut o relație și cu Liviu Teodorescu. De altfel, s-a zvonit că s-a iubit și cu Smiley, relație neconfirmată de niciunul dintre artiști.

Citește și:

Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

Ana Baniciu: “Tata e mândru de tot ce fac acum”