Motivul pentru care Ana Baniciu a refuzat să mai participe la emisiuni după ce a câștigat „Asia Express”

Ana Baniciu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai participat la alte concursuri televizate, după ce a câștigat primul sezon al emisiunii Asia Express alături de colega și buna sa prietena, artista Raluka. 

image
Ana Baniciu nu a mai participat la alte emisiuni după ce a câștigat Asia Express

Ana Baniciu și Raluka au câștigat primul sezon al emisiunii Asia Express și suma de 30.000 de euro, după o competiție care le-a pus la încercare din toate punctele de vedere. Ana a dezvăluit recent care este motivul pentru care nu a mai participat la alte emisiuni televizate de tip concurs, deși a mai primit oferte în acest sens. În plus, artista a mărturisit că ar participa din nou, cu drag, la Asia Express dacă i s-ar propune. 

image

Ana a refuzat să mai participe la alte emisiuni după ce a fost desemnată marea câștigătoare a sezonului Asia Express. Solista susține că dorește să rămână în memoria telespectatorilor ca o persoană victorioasă și de aceea a evitat să participe la un alt concurs similar.

Pe de altă parte, Ana nu ar refuza să își facă din nou rucsacul pentru a se îmbarca din nou într-o cursă marca Asia Express. Experiența a fost na intensă și dificilă pentru ea, însă ar repeta-o oricând!

„Aș fi tristă dacă nu aș câștiga și a doua oară, ceea ce cred că e puțin dificil. Din punctul ăsta de vedere nu am mai spus ”da” niciunui alt reality show”, a declarat Ana Baniciu. 

Ana este cât se poate de împlinită alături de logodnicul său, Edy Kovacs. Cei doi formează un cuplu de puțin peste doi ani, dar își fac deja planuri de nuntă, iar tânărul i-a adresat marea întrebare Anei. Răspunsul a fost unul pozitiv, iar Ana va îmbrăca curând rochia de mireasă. 

Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc de nuntă 

Ana și Edy s-au cunoscut la începutul pandemiei, iar bărbatul este primul iubit pe care solista l-a prezentat întregii familii. 

„Am avut emoții la capitolul ăsta pentru că eu nu am mai dus niciun bărbat acasă până la Edy. Evident că am mai avut relații, dar mi s-a părut că nu atât de serioase .... mamele sunt mai dezamăgite decât tine dacă nu iese bine treaba. (...) A venit Edy, a fost foarte frumos, s-au înțeles foarte bine. A fost un pic tensionat momentul, la început, pentru mine cel puțin, pentru că voiam să le văd fețele”, declara Ana Baniciu despre momentul în care părinții săi l-au cunoscut pe cel care îi va deveni soț. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg