Ana Baniciu a mâncat şerpi, tarantule şi gândaci la Asia Express. Totul pentru 30.000 de euro

Ultima actualizare:

    Ana Baniciu ar repeta oricând experiența de la ”Asia Express”foto: Antena 1
Ana Baniciu ar repeta oricând experiența de la ”Asia Express”foto: Antena 1

Marți seară, de la 20.00, la Antena 1, se dă lupta finală la "Asia Express" între cuplurile formate din Liviu Varciu & Andrei Ștefănescu și Raluka & Ana Baniciu (25 de ani). Cu fosta vedetă din serialele “Pariu cu viață” și “O nouă viață”, dar și din trupa LaLa Band am stat de vorbă despre această experiență care i-a schimbat viața.

  • Click!: Ana, am vrea să știm dacă vreodată în viață ta ai mai bifa o astfel de experiență precum cea din “Asia Express”, de la Antena 1!

Ana Baniciu: Da, de 100 de ori aș mai trece prin ce am trecut. Clar!

  • Ai mai trecut printr-o asemenea experiență?

Nu, niciodată, dar mi-am dorit să-mi depășesc limitele și să văd, de fapt, care-mi sunt limitele. Și de asta am participat, că să văd care-mi sunt limitele! De aceea am și plecat în Asia. Fără să mă gândesc și fără să știu ce mă așteaptă. Pentru că eu și Raluca am plecat cumva inconștiente. Neștiind ce se va întâmpla acolo. N-am vrut să ne documentăm, pentru că mai mult ne speriam. Am fi putut să vedem ce e în format, dar nu am vrut să mergem cu lecția învățată. Am vrut să ne uimească cumva și asta s-a întâmplat!

  • Vica ne povestea că era prea concentrată cu drumul și că nu a văzut prea multe. Voi ați văzut ceva din locurile frumoase prin care ați trecut?

Am apucat să vedem, dar foarte greu, pentru că într-adevăr eram concentrați pe drum, pe ce aveam de făcut, pe misiunile pe care mi le dădea Gina și atunci nu aveam timp să ne uităm în jurul nostru. Dar, evident, am văzut niște locuri minunate în care aș vrea să mă întorc!

  • Te-ai certat vreodată cu Raluka, colega ta de aventură, din vreun motiv anume?

Nu, prietenia noastră s-a sudat foarte mult acolo, nu am avut nicio mască și m-am bucurat că ne-am cunoscut așa! Ne știam din țară, dar acum prietenia noastră s-a sudat. I-am spus că nu mai scapă de mine după “Asia Express” și o să-mi rămână prietenă pe vecie.

  • Ce-ai văzut acolo și ți-a plăcut foarte mult?

Totul mi-a plăcut foarte mult, mai ales că am cunoscut niște oameni extraordinari, pe lângă cei din echipă, pe lângă niște oameni publici sau artișți ca Andrei Ștefănescu sau Liviu Vârciu. Noi nu-i știam și mă bucur că s-au legat niște prietenii care cred că or să rămână. M-am bucurat tare mult că am cunoscut și văzut cultură adevărată, că dacă ai fi stat la un hotel acolo, n-ai fi aflat așa cum am aflat noi stând la oameni obișnuiți. Oameni extraordinari, am primit niște lecții extraordinare, cum ar fi că oamenii care nu au deloc știu să împartă din puținul lor. Și asta e minunat, asta e o lecție și uite acum când îți povestesc mi se face pielea de găină. Am stat la familii care aveau și nu împărțeau, iar cei care nu aveau mai deloc au împărțit un castravete și o mână de orez.

  • În drumurile voastre, ți s-a făcut milă și ai împărțit ce aveai cu cineva?

Da, sigur că da! La un un moment dat am dat cei doi euro pe care îi aveam pentru că cineva ne-a luat cu o mașină și înăuntru era un bărbat bolnav care nu se mișca. Atunci le-am dat banii și apa pe care o aveam la noi.

  • Ai mai mâncat tarantulă sau alte mâncăruri pe care le-ai încercat acolo?

N-am mai mâncat până acum tarantule, gândaci, șerpi sau alte nebunii, dar le-am încercat acolo în Asia!

  • Ce ți-a spus tatăl tău, solistul și compozitorul Mircea Baniciu, când te-ai întors?

Tata e foarte mândru de mine. Acum când vede emisiunea, află că are o fată destul de puternică!


    Ana Baniciu (stânga) și Raluka (dreapta) au ajuns în finala ”Asia Express”foto: Antena 1
Ana Baniciu (stânga) și Raluka (dreapta) au ajuns în finala ”Asia Express”foto: Antena 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net