Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media. Planuri mari cu afacerea în imobiliare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se știe că Dorian Popa nu duce lipsa banilor pentru care muncește nonstop! E o plăcere pentru celebrul artist să fie mereu în lumina reflectoarelor și să filmeze pe bandă rulantă pentru vlogul său și proiectele care îi merg din plin.  Click! a avut curiozitatea să îl întrebe pe Dorian Popa cât de bine i-a mers de la începutul anului și cum  a stat la capitolul finanțe în luna aprilie. Nu de alta, dar Dorian Popa face bani și investește cu cap!

Dorian Popa
Dorian Popa

Click!: Dorian, ai o colecție impresionantă de adidași pe care ai arătat-o fanilor!

Dorian Popa: Da, este colecția mea de adidași mult așteptată de către urmăritorii mei, pe care  într-un final am reușit să o filmez, puțin peste 40 de perechi. Am reușit să o filmez atunci când am reușit să îi fac și ultimul dressing, respectiv pantofar pentru a-i putea așeza pentru că până nu îi vedeam pe toți aranjați în ordine nici că îmi venea să îi iau de acolo să îi filmez.

Colecţia de pantofi sport a lui Dorian Popa
Colecţia de pantofi sport a lui Dorian Popa

Se știe că tu faci bani din orice. Ce venituri ai pentru luna aprilie. Cum ți-a mers? Sau cum ți le sporești?

Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding.

Citeşte şi Dorian Popa se pregătește de un tun imobiliar în 2022

Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude! Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere. Muncesc, muncesc, muncesc, muncesc! Luni de dimineață la prima oră plec din țară cinci zile, o surpriză pentru urmăritorii mei. Plec undeva foarte frumos unde voi filma, sper eu,  undeva pe la 20 și ceva, dacă nu 30 de vloguri în 5-6 zile, e un maraton de filmări, așa fac eu din când în când și a venit timpul, după Germania!

Dorian Popa şi câinele lui, Chelutzu
Dorian Popa şi câinele lui, Chelutzu

Ce cadou primește Chelutzu de la Iepuraș? În curând vine Paștele…

Chelutzu ce cadou să primească, ca noi toți, primește ceea ce își dorește, pentru că, uite, muncim și ne putem îndeplini visurile ceea ce este mai rewarding decât orice! Chelutzu primește tot ce își dorește în afară de mâncare proastă! (râde)

Dorian aşteaptă masa de Paşte, să se înfrupte din toate bunătăţile

Având în vedere că arăți țiplă și ești invidiat pentru pătrățelele tale de pe abdomen, când e vorba de masa de Paște, de la ce anume te abții?

Nu țin post! Eu cred că Doamne-Doamne a înțeles că volumul de muncă și faptul că, pe lângă un volum de muncă ridicat, mai am și antrenamente care pot fi considerate aproape profesioniste, nu îmi pot permite să mănânc altceva decât foarte bogat, caloric și proteic, dar, Doamne-Doamne a înțeles că eu încerc să fiu credincios cu sufletul, nu pot și cu stomacul!

Cât despre mesele mele încerc să le țin acum mai light pentru că vreau să am formă fizică mai bună, nu neapărat din alt punct de vedere, iar de la masa de Paște nu mă voi abține de la nimic, pentru că îmi este foarte poftă, dar aștept să o mănânc atunci pentru că ăla este frumosul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net