Dorian Popa se pregătește de un tun imobiliar în 2022

Ultima actualizare:

Dorian Popa e pe cai mari! Așa s-a obișnuit și așa îi place să trăiască! Muncește din greu pentru asta, iar satisfacțiile sunt pe măsură. În 2022, Dorian Popa vrea să scoată la vânzare primele vile din complexul rezidențial din Domnești.

image

Ce își dorește Dorian Popa de la noul an și cum își va spori veniturile din cartierul său de vile, Hatz Residence, pe care și-l construiește în Domnești, a vorbit, în exclusivitate pentru Click!

Dorian Popa își contruiește nici mai mult nici mai puțin de zece vile pe care le va vinde în viitorul apropiat!

Se pare că artistul este un antreprenor de succes și s-a gândit bine să investească în imobiliare! Click! a aflat că vedeta își va cumpăra încă două terenuri chiar săptămâna aceasta!

“De la noul an îmi doresc foarte mult sănătate, îmi doresc foarte mult prosperitate economică pentru întreg mapamondul pentru că avem nevoie să ne revenim după nebunia asta, după, of, stresul ăsta și economic și uman prin care am trecut și prin care încă trecem, din păcate, dar sper eu că 2022 să fie finalul!

Și îmi doresc foarte mult să mă țină Doamne-Doamne muncitor și să îmi pot atinge idealurile întrucât în curând, chiar în această joi, voi mai cumpăra încă două terenuri pentru a-mi putea crește cartierul Hatz Residence! În curând o să ajungem la 10 case în ceea ce privește cartierul! Șase deja sunt ridicate și am început finisajele interioare, iar la următoarele patru vom începe de îndată ce vremea ne va permite, probabil undeva prin martie-aprilie. 

Îmi doresc foarte mult sănătate, pentru mine, pentru familia mea și pentru toată România, de ce nu, pentru că până la urmă important este să fim cu toții sănătoși!”, a declarat Dorian Popa pentru Click!

Cum se înțelege Dorian Popa cu Selly

Una peste alta, Dorian Popa nu își neglijează nici angajamentele artistice. Este fericit că a jucat în filmul prietenului său, Selly, “Tabăra”, care se bucură deja de un succes nebun!

“Propunerea pentru a juca în filmul «Tabăra» a venit oarecum super natural pentru că eu am fost și în primul film, «5GANG», și filmul a fost o reușită, chiar și prezența mea a fost o reușită, apariția mea, mulțumită regizorului BroMania care a făcut din momentul meu, deși scurt, o chestie memorabilă.

Normal că ei m-au invitat și la acest nou film, «Tabăra», nu aveam cum să refuz pentru că ei sunt puștii momentului, așa cum se spune, și normal că și pentru mine era o chestie de bun augur. Pe lângă asta, a fost o plăcere să joc! Îmi era foarte dor să joc, întotdeauna îmi este dor să joc.

De la serialul «Sacrificiul» încoace nu am mai  avut șansa să joc nici într-un serial, nici într-un  film și atunci abia  așteptăm să se întâmple asta.

Am avut și filmul cu Liviu Vârciu, «Zăpadă, Ceai și Dragoste», care a fost o reușită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în majoritatea filmelor care sunt în vogă, filme românești. Le mulțumesc și băieților, de data asta, pentru apariția  la fel de nebună și în filmul «Tabăra» și  sper ca oamenii să se bucure de momentul meu și, de ce nu, de film, în general!”, a mai declarat Dorian Popa.

"Tabăra”, cel mai vizionat film din România, după lansare, peste The Matrix și Spiderman

Filmul "Tabăra”, care a avut premiera în cinematografe pe 31 decembrie, a înregistrat, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl pune pe locul 1 în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv. 

Producția românească, ce îl are pe Selly în rol principal, a depășit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale (24 decembrie) și Spiderman No Way Home în weekendul 31 decembrie – 2 ianuarie.

“Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției «Tabăra». Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut «Tabăra»,  cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem”, spune Selly.

Filmul "Tabăra” este a treia producție cinematografică Viva la Vidra lansată, după “5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019) și „Miami Bici” (2020). Și, la fel ca la producțiile anterioare, ”Tabăra” este pe locul 1 la deschidere, ceea ce face ca 3 din 3 filme Viva la Vidra să cucerească Box Office-ul românesc după primul weekend de la intrarea în cinematografe.

Cu cât își vinde Dorian Popa casele pe care le construiește

De ceva timp încoace, Dorian Popa a devenit și antreprenor în imobiliare. În curând, cartierul său de vile din Domnești va fi gata, iar artistul a făcut deja prețul pentru casele din dotare.

"Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roșu, urmează să punem acoperișul și termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii și să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuță ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mai spus Dorian Popa, în septembrie, într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Iar dacă Dorian Popa construiește deja 10 case, pe primele 6 putând să le scoată în curând la vânzare, puteți face singuri socoteala cât de câștigat va fi pe viitor artistul și cât de mult i se vor îngroșa conturile!

Din ce mai face bani Dorian Popa 

Dorian Popa se pricepe de minune să facă bani și din piatră seacă. Drept dovadă că brandul Hatz i-a adus recent un magazin în mall, iar Cheluțu contribuie generos la "îngroșarea" conturilor familiei.

Dorian Popa a devenit afacerist cu acte în regulă. Acesta încearcă pentru a doua oară o afacere cu haine, deși în prima afacere acesta a sfârșit prin faliment și cu magazinul în flăcări. De data aceasta, Dorian și-a deschis un magazin destul de spațios în Afi COTROCENI. Clienții, dar mai ales clientele sunt întâmpinate cu postere cu Dorian la bustul gol. Și dacă vreți să aflați ce prețuri există în magazinul lui Dorian Popa, ei bine, o riglă Hatz de școală cu un calculator inclus se vinde cu 29.99 Ron, un caiet de matematică Grande Hatz Face – 24,99 Ron, un rucsac yellow Hatz costă 139,99 Ron, un set de creioane Hatz sunt 19,99 Ron, iar un tricou cu Cheluțu care are un morcov in gură, se ridică la suma de 89,99 Ron, și lista poate continua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net