Dorian Popa a refuzat un contract de peste 100.000 de euro pentru o reclamă indecentă

Ultima actualizare:

    Dorian Popa și Cheluțu, o fabrică de banifoto: Instagram
Dorian Popa și Cheluțu, o fabrică de banifoto: Instagram

Dorian Popa face legea în Youtube, are contracte pe bandă rulantă, tarife pe măsură, însă nu acceptă să promoveze orice i se propune. El a povestit de ce a refuzat să își asocieze imaginea cu un studio de videochat.

Invitat la podcastul "8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley", Dorian Popa (32 de ani) a povestit multe dedesubturi din cariera lui. Astfel că, juratul de la "Next Star" (Antena1) a povestit că a refuzat să facă reclamă la țigări sau la studiourile de videochat care au apelat la el și i-au oferit contracte bănoase. Deși a primit o astfel de ofertă, Dorian Popa a refuzat 100.000 de euro din partea unui studio de videochat.

Dorian Popa a refuzat 100.000 de euro ca să promoveze un studio de videochat

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun. Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului”, a declarat Dorian Popa, într-un interviu acordat în cadrul podcastului „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley”. În același podcast, Dorian Popa a mai mărturisit că a primit și oferte de publicitate la țigări, dar și pe acestea le-a refuzat.

Citește și:

EXCLUSIV Tarifele din online ale lui Dorian Popa! Cât costă o postare pe Instagram și ce afacere i-a mai lansat lui Cheluțu

Dorian Popa, la prodcastul lui Măruță! Câți bani câştigă din online: “Fac 40 000 de euro lunar din Youtube și Instagram"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net