Dorian Popa iubește de un deceniu aceeași femeie! De ce nu o cere în căsătorie pe Claudia Iosif

Ultima actualizare:

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, iar zevi de mii de oameni îi urmăresc activitatea de pe pagina personală de Youtube, acolo unde distribuie filmulețe amuzante și povestește despre viața sa fanilor. Artistul are și o viață personală împlinită, nu doar o carieră în plină ascensiune. 

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de aproape un deceniu
Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de aproape un deceniu

Dorian Popa a dat lovitura de când a decis să își lanseze propriul vlog. Chiar și patrupedul său a devenit vedetă pe internet și i-a adus în conturi nu mai puțin de 150.000 de euro. Artistul a dezvăluit că obține o sumă considerabilă lunar în urma activității de pe Youtube, dar nu renunță la pasiunea sa, muzica.

De ce nu se căsătoresc Dorian și Claudia Iosif

Cea care i-a fost alături atunci când numele său nu era cunoscut de o țară întreagă este Claudia Iosif, femeia cu care are o relație de aproape un deceniu. 

Claudia Iosif îi este partneră de viață și de afaceri lui Dorian, iar legătura dintre ei este una pe care mulți o invidiază. Fac o echipă de nota 10, iar Dorian are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale iubite. În ciuda faptului că relația lor este una solidă, cei doi nu se gândesc la căsătorie. Motivul pentru care nu au planificat nunta a fost dezvăluit chiar de către Dorian Popa într-un interviu acordat pentru Impact.ro. 

Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la țară, la Domnești. 

Deocamdată mă consider ușor tinerel, iar Dumnezeu vrea să agonisesc ca să refac tot ce tatăl nostru a distrus în urma noastră”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa și Claudiu Iosif, parteneri de viață și afaceri

În cadrul aceluiași interviu, Dorian Popa a povestit că a întâlnit-o pe Claudia atunci când nu era atât de cunoscut, iar situația lui finaciară nu semăna deloc cu cea pe care o are în ziua de astăzi. Solistul a dezvăluit că a muncit cot la cot cu Claudia pentru a nu duce lipsă de nimic și a mărturisit că ea este cea care îi oferă și în ziua de astăzi sfaturi legate de stil și vestimentație. 

"Există un proverb, „dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă”. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate”, a povestit Dorian. 

Dorian Popa are un succes fulminant pe Youtube

Dorian Popa (33 de ani) are un succes imens de când a hotărât să facă vloguri pe cât interesante, pe atât de hazlii pentru fanii săi. Dorian Popa a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, el depășind un milion de abonați pe canalul său de YouTube. 

Dorian Popa a fost încătușat în Grecia

Recent Dorian a avut parte de un incident neplăcut. Aflat în vacanță în Grecia, solistul a fost tras pe dreapta de către polițiștii eleni care l-au percheziționat și încătușat. Întreaga experiență a fost una traumatizantă pentru artistul care nu va reveni prea curând pe teritoriul acestei țări, după cum chiar el a povestit pe pagina de Youtube. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net