Câți bani a luat Dorian Popa pentru câteva scunde în filmul "Tabăra"

Ultima actualizare:

Dorian Popa este unul unul dintre cei mai bine plătiți influenceri, având un adevărat imperiu în online: 2,3 milioane de fani pe Instagram, peste 2 milioane pe Youtube și 1 milion, pe Facebook. Iată cât a ajuns să câștige pentru o apariție de doar câteva secunde, într-un film! 

Dorian Popa. Foto: Instagram
Dorian Popa. Foto: Instagram

Și asta pentru că el a apărut doar câteva secunde în filmul „Tabăra”, produs de Selly, și ar fi încasat în jur de 5000 de euro. Tot el ar fi luat aceeași sumă și pentru filmul „5gang un altfel de Crăciun” din 2019, deci în total în jur de 10.000 de euro.

Și tot despre Dorian se zvonește că a apărut gratis într-o secvență de bătaie din filmul de comedie „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, în care Liviu Vârciu și-a investit toate economiile.  

stanga dorian jpeg

Dorian Popa, despre banii din Youtube: "Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună"

Dorian Popa a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi și nu se ferește să își declare câștigurile.

Prezent la a doua ediție a prodcastului “ Acasă la Cătălin Măruță”, difuzată în martie 2021, Dorian Popa a acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor despre veniturile sale. Artistul a făcut publică suma pe care o câștiga lunar din on-line.

“ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net