Câţi bani îi aduce câinele lui Dorian Popa! Cheluţu contribuie generos la «îngroşarea» conturilor

Ultima actualizare:

    Cheluţu îi aduce vedetei între 12.000 şi 15.000 de euro pe lună
Cheluţu îi aduce vedetei între 12.000 şi 15.000 de euro pe lună

Dorian Popa se pricepe de minune să facă bani şi din piatră seacă. Drept dovadă că brandul Hatz i-a adus recent un magazin în mall, iar Cheluţu contribuie generos la «îngroşarea» conturilor familiei. Artistul îşi permite orice şi îi place să îşi facă viaţa frumoasă aşa că nu se uită la bani atunci când vrea să îşi îndeplinească vreun moft de nişte mii bune de euro, aşa cum a fost şi de ziua lui!

Pentru recenta aniversare, Dorian Popa a «poftit» la un Rolex extrem de scump, un ceas care nu se obţine aşa de uşor, dar pentru care celebrul vlogger a făcut aproape orice ca să îl obţină! Şi acum este fericitul său posesor! Într-un interviu exclusiv pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Dorian s-a mândrit cu bijuteria din aur pe care o purta la mână, ceasul său mult dorit şi râvnit, al cărui preţ este fabulos. Mai precis, Dorian Popa poartă acum la mână...o garsonieră de lux!


    Ceasul purtat de Dorian costă între 50 şi 55.000 de euro
Ceasul purtat de Dorian costă între 50 şi 55.000 de euro

“Cheluţu nu mi-a adus ceasul ăsta frumos, doar a muncit alături de mine, să-l aducem împreună. Să ştii că este un ceas care mi-a pus foarte multe dificultăţi, pentru că l-am comandat de ziua mea, m-au trecut toate transpiraţiile, l-am căutat peste tot, nimeni nu-l mai avea şi nu mai putea face rost de el. Ceasurile astea sunt o chestie grea de atins şi uite că într-un final, cei cu care lucrez au reuşit, de ziua mea, fix pe 7 Septembrie, să mi-l aducă. De aproape o lună de zile l-am căutat. Dar pentru un astfel de ceas, o lună de zile este un termen extrem de scurt. Dacă spun, iarăşi mă ia lumea, dar până la urmă am muncit de banii mei... Ceasul costă între 50 şi 55.000 de euro, da, chiar mai bine de o garsonieră, o garsonieră bună cumva, cum am avut eu noroc să am în centru, la Piaţa Alba Iulia, dar repet, atâta timp cât fiecare munceşte pentru bunurile pe care şi le doreşte, go for it!”, a spus Dorian Popa pentru Exclusiv VIP!

“Multe din veniturile mele i le pot atribui şi lui Cheluţu. Suntem o familie şi nu împărţim cifrele, aşa că, cât vrea Dumnezeu, noi suntem aici să primim”, a mai spus Dorian. Câţi bani face Chelutu pe lună? Răspunsul corect a venit imediat din partea celui care şi-a ridicat patrupedul la rang de vedetă! «Dacă ne grăbim să spunem aşa, Cheluţu are o medie între 12.000 şi 15.000 de euro pe lună!”, a adăugat vedeta.


    Artistul a acordat un interviu exclusiv în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV
Artistul a acordat un interviu exclusiv în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV

De ceva timp încoace Dorian Popa a devenit şi antreprenor în imobiliare. În curând cartierul său de vile din Domneşti va fi gata, iar artistul a făcut deja preţul pentru casele din dotare.  «Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele,  ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mai spus Dorian Popa în acelaşi interviu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net