Selly și iubita, apariție de cinci stele la avanpremiera filmului "Tabăra"

Ultima actualizare:

Ploaie de influenceri joi seara, la un cunoscut mall din Nordul Capitalei. Pe ecrane a rulat avanpremiera peliculei "Tabăra", din distribuția căruia face parte toată crema tinerilor din online. Selly și iubita joacă și ei în film și au strălucit la evenimentul de lansare.

PHOTO 2021 12 23 19 01 16[1] jpg

Selly, pe numele său din buletin Andrei Șelaru, a venit la avanpremiera de la mall alături de iubita sa, frumoasa Smaranda Știrbu, dar și alături de părinți. Tinerii au dat hainele cool pe cele elegante și au făcut impresie bună cu ținutele de gală. Selly a purtat costum, cămașă și papion, iar Smaranda o rochie spectaculoasă, din pene, de culoarea caramelului.

Care este povestea filmului TABĂRA

Filmul TABĂRA spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. TABĂRA este un film românesc independent și, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG. Pelicula va intra în cinematografe din 27 decembrie.

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet și tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine și să se distreze cel puțin cât ne-am distrat noi făcându-l” spune Selly.  Filmul îi are în distribuție pe Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu, Gami, frații Munteanu, Cezara Cristescu și mulți alții.

Vali Dobrogeanu, debut regizoral cu filmul TABĂRA

Filmul TABĂRA este un proiect de debut pentru regizorul și scenaristul Vali Dobrogeanu: “Este un proiect la care am lucrat aproximativ 2 ani. Fiind un film dedicat, în primul rând copiilor și adolescenților, am încercat să echilibrez partea distractivă cu cea educativă, cu accent pe umor. De asemenea, am dorit sa prezint într-o lumina nouă anumite aspecte legate de educație și părinților. Am făcut tot posibilul să ofer o poveste cu un concept original și un subiect apropiat mie, mai exact educația din mediul online. Am tot menționat cuvântul <<educativ>>, însă pentru mine scopul filmului este de a distra publicul și de a prezenta subiectul într-o lumina aparte.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net