Diana Condurache, dezvăluiri despre destrămarea trupei 5GANG și filmul Tabăra

Ultima actualizare:

Singura prezență feminină din trupa 5Gang nu este și singura actriță din filmul "Tabăra" care va intra zilele acestea în cinematografe. Pe Diana Condurache (24 de ani) o știți prin asocierea cu trupa lui Selly, dar și din filmul "5Gang o poveste de Crăciun". Are peste 1 milion de urmăritori în Youtube și mare priză la tineri. Despre ce va face după ce s-a destrămat trupa 5Gang aflați mai multe în continuare din interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

Diana Condurache, urmărită de milioane de tineri, o influență pozitivă în social media, fost membru 5Gang, dar și actriță, a dezvăluit pentru Click! chiar din spatele marelui proiect: filmul Tabăra.

Diana Condurache este una dintre cele mai iubite prezențe din online. Sursa foto: Facebook
Diana Condurache este una dintre cele mai iubite prezențe din online. Sursa foto: Facebook
  • Joci în al doilea film al tău, "Tabăra". Ai fost pînă acum într-o tabără? Ce ți s-a părut cel mai greu?

Nu am fost niciodată într-o tabără de vară, iar faptul că am avut ocazia să facem un film bazat pe conceptul asta, chiar m-a făcut să cred că sunt acolo. Acest proiect a fost peste așteptările mele. Am avut o echipă de vis. M-am împrietenit și înțeles super bine cu fetele, cu băieții, cu figurația, cu echipa. Nu m-a deranjat trezitul la ora 4 dimineața. Nu simțeam că merg la muncă. Efectiv mă pregăteam să mă distrez cu prietenii în tabără. Clar a fost cea mai tare experiență de anul acesta.

  • Câte zile ai filmat?

Dacă am numărat bine, am filmat 11 zile, iar cel mai mult am filmat cu fetele. Evident. Băieții n-au voie în cabană fetelor, e scris în regulament!!!!!

  • Ce ți s-a părut haios la filmări?

La oboseală, totul devine haios. Și tot de la oboseală, vezi cum pică toți pe rând și adorm pe scaune, pe mese, pe iarbă, unde au loc. De multe ori îmi dădeam palme peste față ca să mă trezesc la cadru!

  • Ai dat multe bâlbe?

În comparație cu primul film, pot să zic că nu am dat multe bâlbe. Am venit cu textul învățat, la ora stabilită, gata de distracție. De-obicei sunt foarte serioasă când vine vorba de lucruri importate, iar filmul acesta este foarte important pentru mine.

  • La a câta experiență ai fost în față camerelor de luat vederi?

Fără număr?! Nu știu. Nu am numărat. Bănuiesc că am suficientă experiențe încât să nu îmi mai fie frică sau rușine.

  • Ce ți s a părut cel mai greu la acest proiect?

Cel mai greu mi s-a părut când am auzit “its a wrap pentru Diana Condurache” pentru că urăsc despărțirile și părea că s-a terminat totul prea repede. După un proiect de genul mereu mă gândesc dacă o să rămânem în relații bune sau dacă am fost o influență bună pentru cineva. Sunt multe întrebări. Îmi fac multe filme și scenarii în cap. 

  • De ce ar trebui să vină spectatorii la acest film?

Fiind ultimul proiect 5gang ca trupă, cred că oamenii ar trebui să vină la film pentru a vedea cât am evoluat de la primul film, la al 2 lea. Pe lângă 5gang, nu cred că s-au adunat vreodată atâția influenceri într-un vlog, dar păi într-un film. Nu am văzut filmul. O să îl văd în premieră cu toată lumea la cinema, dar pot să va promit că s-a muncit mult la el. Și în față camerelor, dar și în spatele lor. Este un film cu adolescenți, cu tabără, cu drama, un pic de iubire și muuuult umor. Este genul meu de film.  

Diana Condurache, ținută cool la avanpremiera filmului "Tabăra". Foto: Gheorghe Chelu
Diana Condurache, ținută cool la avanpremiera filmului "Tabăra". Foto: Gheorghe Chelu
  • Ce alte proiecte ai în următoarea perioadă?

Că proiecte viitoare, mi-am pus în cap să o iau în serios cu muzica, să îmi fac tupeu și să îmi strâng toată încrederea în mine și să pun totul pe foaie. Îmi doresc o carieră în muzică și de aceea o să mă apuc serios de canto, pe lângă asta dacă mai prind castinguri pentru roluri micuțe, mă bag. Îmi place mult lumea filmului. Chiar mă face să mă simt bine. Și, Doamne, ajută să fiu acceptată într-un concurs mare televizat în altă țară și să rezist cât mai mult în competiție. Anul viitor o să fie despre mine.

5 GANG, un adevărat fenomen 

Pe 22 decembrie 2017, trupa 5 GANG lansa prima piesă, "Singuri acasa", iar doar în câteva ore era pe locul 1 în trending. Atunci a început un fenomen - fenomenul 5 GANG, o trupă ale căror piese au adunat în cei 4 ani de existență peste 280 de milioane de vizualizări. "Nu o să uit niciodată diminețile în care ne trezeam cu noaptea în cap să mergem să filmăm clipurile. Nu o să uit niciodată concertul de la Arenele Romane, unde am făcut cel mai rapid sold out din istoria Arenelor Romane și am susținut 2 concerte în aceeași zi, fiindcă s-au vândut 10.000 bilete, iar capacitatea Arenelor era de doar 5.000 de persoane. Nu o să uit niciodată turneul prin țară, toată distracția din dubă, de pe drum, și entuziasmul vostru atunci când ne vedeați. Apoi, la 2 ani de când am început proiectul, am lansat un film. Nu aveam cele mai mari așteptări, fiindcă eram toți începători, iar filmul a avut un buget de doar 300.000 euro, devenind rapid cel mai vizionat film românesc din ultimii 24 de ani. Am depășit efectiv orice alt film românesc din 1995, am depășit orice film românesc lansat in timpul vieții mele", își amintește Selly.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net