5GANG se reunește de sărbători! Ce vedetă l-a convins pe Selly

23 decembrie 2021

Trupa 5GANG, căreia i-a pus bazele nimeni altul decât Selly, celebru printre copii și adolescenți, se reunește în prag de sărbători! Mii de tineri au fost extrem de dezamăgiți când vloger-ul lor preferat a anunțat, acum ceva vreme, că proiectul a luat sfârșit. Dar iată că miracolele se întâmplă cu adevărat în această perioadă!

image
Trupa 5GANG se reunește de Revelion Foto: Arhivă personală

Proiectul 5GANG s-a încheiat în toamna acestui an, după o perioadă de patru ani în care tinerii Selly, Pain, Diana Condurache, Gami și Exploit (acum înlocuit de Mădălin Șerban) au cucerit topurile muzicale din țară.

Dan Negru a reușit imposibilul, însă, pe ultima sută de metri a acestui an! Se pare că prezentatorul TV i-a convins pe membrii 5GANG să se reunească de Revelion, atunci când vor da o ultimă reprezentație, informează Cancan.ro.

Se pare că, mai în glumă, mai în serios, cei de la 5GANG vor face Revelionul alături de Dan Negru! Prezentatorul TV i-a convins pe tineri să participe la filmările pentru al 22-lea Revelion, fiind inițial refuzat. Nu a durat mult însă până când Dan Negru l-a covins pe Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, ca 5GANG să ofere  audienței o ultimă reprezentație de Revelion,

Ăștia de la 5Gang s-au despărțit, au anunțat, dar eu i-am reunit. Vor cânta de Revelion. L-am convins pe Selly. Și ei vor fi un pic pe val, că lansează un film, lansează o chestie, o să se tot vorbească despre ei. Și l-am bătut pe Selly la cap… I-am zis, «Bă, te rog eu!» El mi-a zis: «Păi noi nu mai cântăm, am și anunțat retragerea aia definitivă!».

Și i-am zis cum facem. «V-ați anunțat voi retragerea definitivă, dar la TV ați anunțat-o? Nu. Bun… Atunci, în noaptea de Revelion vă anunțați finalul clar!» Așa că ei își vor anunța în acea noapte despărțirea pentru totdeauna”, a dezvăluit Dan Negru, pentru sursa anterior meționată.

De ce s-a despărțit 5GANG

Trupa 5GANG a decis încă din toamnă să pună punct proiectului de succes. Selly anunța ultimul concert, pe 19 septembrie, după care trupa s-a destrămat.

Controversa a început imediat după ce Exploit, un fost membru al trupei, care a fost înlocuit de Mădălin Șerban, a decis să părăsească trupa și să se „alieze” cu dușmanul colegilor lui, Abi Talent, aducându-le acuzaii acestora. La scurt timp, și ceilalți au decis să renunțe la proiect, concentrându-se pe carierere lor individuale.

Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții.

A fost un proiect senzațional, pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături. A fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta”, spunea Selly în urmă cu câteva luni.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg