Exclusiv! Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex care costă cât un apartament. Paparazzii Click! l-au surprins pe faimosul vlogger cu 200.000 de euro la purtător

Ultima actualizare:

Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro într-o benzinărie din zona de nord a Bucureștiului. Dorian a fost însoțit de către Cheluțu, care a stat cuminte în brațele stăpânului său, cât timp acesta a vorbit în mașină cu un prieten. De remarcat că mașina de 150.000 de euro a lui Dorian nu suportă numărul de înmatriculare pe față.

Exclusiv! Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex care costă cât un apartament
Exclusiv! Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex care costă cât un apartament

Dorian Popa nu scapă nicio ocazie de a-și etala luxul pe care l-a dobândit datorită unei cariere de succes ca influencer pe rețelele de socializare. Recent, vloggerul a fost surprins de paparazzi Click! cu o nouă achiziție, este vorba de un ceas de lux Rolex Sky Dweller, în valoare de 50.000 de Euro, aproximativ prețul unei garsoniere în Capitală, pentru oamenii de rând.

Citește șiDorian Popa, dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania. Scandal monstru: «A contat că suntem români»

Influencerul a fost văzut după ce a oprit în fața unei benzinării, cu bolidul în valoare de 150.000, în care se afla împreună cu un prieten. Dorian Popa s-a sfătuit câteva minute cu amicul său apoi s-a îndreptat către magazinul benzinăriei cu patrupedul Cheluțu în brațe.  

Dorian Popa era îmbrăcat lejer, cu un tricou și o pereche de pantaloni de trening, însă la mână etala un ceas imens din aur, de la brandul de lux Rolex, care costă nu mai puțin de 50.000 de euro, semn că afacerile influencerului merg excelent.

Dorian Popa câștigă 40.000 de euro pe lună din YouTube

Dorian Popa a ajuns cunoscut publicului din România ca solist în trupa La La Band. Dorian a primit mai apoi un rol în serialul «Pariu cu viața», unde a jucat alături de colegii săi de trupă.

Citește și Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor! Cum se simte după operație

Cariera lui Dorian Popa a cunoscut o traiectorie fulminantă, după ce a devenit influencer, iar clipurile sale de pe rețelele de socializare au început să adune mii de vizualizări în doar câteva minute. 

În 2021 vloggerul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a declarat că activitatea de social-media de pe YouTube, îi aduce câștiguri de 40.000 de euro lunar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net