Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor! Cum se simte după operație

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Cu toate acestea, nu a fost vorba de probleme grave de sănătate, ci despre ceva estetic. El s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a-și aduce îmbunătățiri.

Dorian Popa s-a operat Foto: Instagram
Dorian Popa s-a operat Foto: Instagram

Totul a decurs bine, astfel că a doua zi, îndrăgitul artist s-a filmat la clinică, alături de doctorul care l-a operat. Dorian Popa și-a ținut fanii la curent cu tot procesul! El le-a spus că a vrut să își îndeplinească un vis pe care l-a avut de ceva vreme și le-a promis că le va da mai multe detalii în curând. 

Dorian Popa nu a divulgat ce fel de intervenție estetică și-a făcut

Dorian Popa s-a filmat a doua zi după operație
Dorian Popa s-a filmat a doua zi după operație

S-a ținut de cuvânt și vineri, 14 decembrie, le-a dezvăluit despre ce a fost vorba. Dorian Popa a mărturisit că se simte excelent după intervenția estetică suferită miercuri, 13 ianuarie, și că nu se aștepta să se refacă atât de repede. De asemenea, el a menționat că a apelat la un doctor plastician de top și că rezultatul a fost cel la care s-a așteptat, însă nu a vrut să spună exact ce intervenție estetică și-a făcut, însă, după spusele lui, ar fi vorba despre o surpriză!

"Băi fraților, nu pot să vă spun decât că am cea mai ușoară recuperare de până acum. O perioadă postoperatorie lejeră rău. Revenim johnuților! Ce surpriză! Ce surpriză mare!", le-a spus Dorian Popa fanilor, pe pagina sa de Instagram.

Singurul aspect pe care artistul l-a divulgat a fost că și-a îndeplinit cel mai mare vis de până acum. Se pare că nu este vorba despre vreo intervenție la nivelul feței, întrucât nu pare nimic schimbat în această zonă. El s-a afișat, însă, cu un corset în zona abdomenului. Rămâne de văzut dacă Dorian Popa se ține de cuvânt și va divulga marele secret!

Dorian Popa a fost destul de transparent cu privire la intervențiile estetice pe care și le-a făcut până acum. Cântărețul și-a refăcut complet nasul printr-o operație de rinoplastie, și-a pus implant de păr, și-a făcut injecții cu botox, dar și injecții cu acid hialuronic în buze. Toate aceste intervenții estetice l-au făcut să scoată din buzunar în jur de 50.000 de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net