Jorge și soția, imaginile verii pe plaja milionarilor! Ramona are un posterior bombă la 50 de ani!

Jorge și soția lui, Ramona, pot concura cu succes pentru cel mai tare cuplu! Cei doi au încins, în weekend, plaja milionarilor de la Mamaia cu trupurile super hot. Ramona e cu 9 ani mai mare ca Jorge, dar aproape că-i ia fața cântărețului cu formele perfecte.

cub jorge png

Nu rata: Ce a făcut soția lui Jorge după ce artistul a înșelat-o? „Nu este un lucru de laudă că noi...”

A luat foc, pur și simplu, plaja când și-au făcut apariția Jorge și sexy soția lui, Ramona Prodea! Pe unde merg, cei doi sunt o adevărată apariție și, chiar dacă Ramona este cu nouă ani mai în vârstă decât Jorge, nu putem să nu remarcăm că până și mușchii cântărețului pălesc în fața trupului de zeiță al soției sale! 

Iată și: Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

Ramona, soția lui Jorge, are un posterior de toată frumusețea!

Jorge, soția sexy și fiul lor au petrecut, în week-end, pe plaja milionarilor de la Caelia. În timp ce Ramona si-a bronzat trupul perfect, artistul s-a bălăcit în voie cu copilul în apa mării. Blonda a făcut pe fotograful, pozând trupul artistului, mare amator de ipostaze incendiare pe care le postează pe paginile de socializare. 

Mai vezi și: Soția lui Jorge, fabuloasă, la 49 de ani! Ţinuta Ramonei Prodea a atras toate privirile

De altfel, nici Jorge nu mai e așa tinerel, dar tot se mai mândrește cu trupul pe care pătrățele au început să se cam estompeze, odată cu trecerea timpului.

Wow: Soția lui Jorge, ce apariție la 49 de ani! Cum s-a îmbrăcat Ramona Prodea la ziua fiicei sale

Trebuie să recunoaștem, însă, că Jorge este un bărbat norocos! Are o soție frumoasă foc, care-i face față cu brio. La aproape 50 de ani, Ramona Prodea afișează un trup de fotomodel și un zâmbet perfect, demn de o actriță la Hollywood.

Trebuie să citești și: Jorge, mesaj inedit la aniversarea căsniciei. Soția lui e cu 9 ani mai mare, dar a găsit elixirul tinereții

foto 2   Jorge, sotia si copiii jpg

Mai vor un copil! 

Jorge e mândru tare de familia sa. Artistul  are nu mai puțin de trei copii, o fată Karina (12 ani) cu fosta soție, Alina (devenită între timp Laufer), un băiat David (5 ani) cu actuala nevastă Ramona, și o fiică vitregă, Ilinca (19 ani). Unde mai pui că cei doi își mai doresc un copil!

Citește și: Jorge vrea să fie din nou tată. Cel mai emoționant moment pe care l-a trăit alături de fiica vitregă

„Eu nu am pus stop la copii, dar soția mea mi-a zis gata! E suficient! Acum o perioadă de timp, am mai trecut prin niște semne de întrebare. Ne întrebam ce se întâmplă, dar a fost alamă falsă! Ea era panicată toată, eu eram ok, am zis: să vină și al patrulea!”, a declarat Jorge, recent, pentru Click!

Vezi și: Jorge, dezvăluiri în premieră despre adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer! Copilăria traumatizantă a artistului: «Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!