Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

7 iunie 2022 10:54   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Ea are 50 de ani, el 40. Cu toate acestea, diferenţa de vârstă nu se simte. Cântăreţul Jorge se declară foarte mândru de soţia sa, femeia de afaceri Ramona Prodea. Şi pe bună dreptate! Aceasta are o siluetă de invidiat şi are multă grijă de aspectul său, aşa că nu-şi arată deloc vârsta. Am vrut să ştim şi noi care este secretul acestui cuplu deosebit.

Jorge şi Raluca au impresionat din nou la o petrecere mondenă, pentru revista Viva! Ea a purtat un decolteu de invidiat şi soţul său a sorbit-o din priviri. Cei doi se iubesc mai mult decât în prima zi şi vorbesc foarte frumos unul despre celălalt şi despre relaţia lor. În plus, anul acesta în familia lor este mare sărbătoare, amândoi schimbă prefixul: el împlineşte 40 de ani, ea 50 de ani.

Citeşte şi: Soția lui Jorge, fabuloasă, la 49 de ani! Ţinuta Ramonei Prodea a atras toate privirile

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aş putea spune. Ne-am făcut planuri pentru nişte vacanţe speciale, pentru că eu fac 40 de ani, soţia mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, a spus artistul prin luna aprilie, în  cadrul emisiunii „La Măruţă”, de la PRO TV.

Nu rata nici acest subiect: Jorge vrea să fie din nou tată. Cel mai emoționant moment pe care l-a trăit alături de fiica vitregă

"Îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi"

Şi pentru că armonia planează în cuplul Jorge-Ramona, Click! a aflat ce îi leagă pe cei doi soţi şi acum, chiar dacă între ei este o diferenţă de zece ani.

„Toată iubirea asta care ne leagă de atâta timp şi faptul că noi ne descoperim unul pe celălalt în fiecare zi, e un lucru extraordinar în viaţa noastră şi ne creează o armonie şi o iubire din ce în ce mai mare în fiecare zi... E chiar mai mult decât în prima zi, e un mix, de chimie, de partea spirituală, de partea fizică, de mental, de partea emoţională. La noi toate lucrurile astea sunt în echilibru. Şi asta mă face să îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, a declarat soţia artistului Jorge, Ramona Prodea, atunci când a fost întrebată ce o atrage încă la soţul ei.

Citeşte şi: Jorge, mesaj inedit la aniversarea căsniciei. Soția lui e cu 10 ani mai mare, dar a găsit elixirul tinereții

"La Ramona îmi place încrederea şi puterea ei"

Iar lui îi sclipeşte privirea atunci când îl întrebi despre soţia lui!

„Noi de-a lungul anilor am vorbit şi am crescut împreună. Aşa ne-am cunoscut şi aşa am evoluat. Chestia asta ne-a ţinut foarte aproape, modul nostru de a ne ridica unul pe celălalt. La Ramona îmi place încrederea şi puterea ei. E o femeie pe care o descopăr din ce în ce mai mult, e o femeie care mă ajută pe mine, ca bărbat, să fiu un om  mai bun. Modul în care ea se raportează la relaţia noastră şi la mine mă face să o iubesc din ce în ce mai mult!”, a mărturisit Jorge, în exclusivitate pentru Click!

Mai vor un copil împreună

Cei doi nici nu exclud ideea de a mai face un copil împreună. Şi pentru că dragostea lor este atât de mare, se pare că Jorge nu se sfieşte să declare hotărât faptul că „Da! Ne mai dorim un copil!”, atunci când l-am întrebat dacă amândoi ar mai fi deschişi şi dispuşi să mai aibă un copil împreună, al doilea al cuplului şi al treilea pentru amândoi, pentru că Jorje o are pe Karina (14 ani), din căsătoria cu Alina Laufer, iar Ramona Prodea mai are o fiica de 20 de ani, pe Ilinca, dintr-o altă relaţie.  

Cum a început relaţia lor

La început, cei doi nu dădeau nici o şansă relaţiei. „Relaţia noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai şi căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect şi recunoştinţă că ne-am întâlnit şi am creat o familie. Cred că iubirea necondiţionată şi respectul stau la baza unei relaţii solide”, a mai spus Jorge.  

Lili Sandu: «Noi nu am simţit diferenţa»

Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de 12 ani, prietenia dintre Lili Sandu (43 de ani) şi Silviu Ţolu (31 de ani) s-a transformat în dragoste. Cei doi au puz bazele unei familii în adevăratul sens al cuvântului, căci sunt, de doi ani, părinţii unui băieţel, Thomas Jay.

„Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Dar intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Şi prietenia s-a transformat în dragoste”, povestea Lili Sandu.

Romaniţa Iovan: «Am avut încredere unul în celălalt»

După căsătoria cu pilotul Adrian Iovan, celebra creatoare de modă Romaniţa (57 de ani) şi-a găsit un partener mai tânăr cu 13 ani, avocatul Iulian Gogan. Şi relaţia lor a trecut până acum proba timpului, căci cei doi sunt împreun de 14 ani.

„Am avut încredere unul în celălalt şi i-am zis: «Pentru mine, viaţa este o mare bucurie, eu vreau să mă simt iubită şi să iubesc. Altfel nu pot şi nu vreau». Iulian este, până la urmă, bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă. A fost cea mai lungă relaţie. Sunt mireasa lui în fiecare zi. Fără planuri, prezentul este cel mai sigur”, a spus Romaniţa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe