Jorge și familia, călătorie cu final neașteptat la Disneyland Paris

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Jorge a fost plecat cu soția și cei trei copii în vizită în Franța, la Disneyland Paris. Însă cum socoteală din târg nu se potrivește cu cea de acasă, a trebuit să-și schimbe pe parcurs programul pentru că au avut de întâmpinat niște situații neprevăzute.

Jorge, alături de soţia sa şi copiii lor
Jorge, alături de soţia sa şi copiii lor

Din 2020 solistul și vedeta TV și-a dorit să-și ducă familia intr-o vizită la Disneyland Paris însă au amânat doi ani din cauza pandemiei. Cum de curând a fost ziua lui David, care a împlinit cinci ani și a fost și 12 zile bolnav, iată că solistul şi soţia sa s-au mobilizat pentru a petrece timp într-o vacanţă de familie. 

Astfel că Jorge (39 de ani) și ai lui au ajuns săptămâna treacută la Paris și, din păcate, nu au mai găsit bilete decât pentru ultima zi, adică vineri, căci sâmbătă trebuiau să se întoarcă în țară. 

"Ne-am schimbat programul și ne-am plimbat prin Paris. N-am mai fost demult într-o vacanță în formula asta cu cei trei copii, Karina, Ilinca și David. A fost cadou de ziua lui David (cinci ani) și am luat permise de intrare înaintea tuturor că să putem vedea totul într-o singură zi, așa că în trei ore am mers peste tot. Am fost opriți de români să facem poze și ne-am întors la Paris unde am fost la cumpărături. David a fost încântat de Turnul Eiffel, abia aștepta să-l vadă.

Trebuie să te adaptezi în funcție de situație, vacanța asta a afost una atipică și ținea de noi să ne simțim bine și să găsim ceva bun de făcut în fiecare zi chiar dacă nu am găsit la început bilete în Disneyland", ne-a povestit în exclusivitate Jorge, pe numele său real George Papagheorghe chiar de Sf. Gheorghe, ziua lui de nume.

Până la urmă totul s-a terminat cu bine și copii fericiti au apucat să vadă și Disneylandul din Paris.

David a fost internat în spital cu pneumonie

Chiar cu o săptămână înainte de ziua lui, din 28 martie, fiul lui Jorge a ajuns la spital, cu pneumonie, după ce părinţii s-au chinuit să îl facă bine acasă. Situaţia a fost gravă, iar micuţul David a stat internat, iar Jorge povestea, la vremea aceea, că deşi pediatra le-a dat antibiotic, nimic nu a funcţionat, iar David a avut nevoie de două nopţi de oxigen la spital. 

"Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme..mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte", a declarat Jorge pentru Click!.

Jorge a debutat la Popstars, de la Pro TV

Jorge a devenit cunoscut după ce a participat în 2003 la "Popstars", emisiunea concurs de la Pro TV. Atunci a intrat în trupa Cocktail din care mai făceau parte Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman și Teodora Vasu.

Din păcate, trupa a rezistat doar până la sfârșitul anului 2005 după care solistul a început o carieră solo. A început să pună voci pentru desene animate și a fost cooptat în diverse producţii de televiziune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net