EXCLUSIV Jorge, petrecere surpriză pentru fiului său, după ce a scăpat de pneumonie!

Baloane prin toată casa, coifuri și o atmosferă emoționantă. Jorge nu s-a lăsat până nu și-a impresionat fiul care a învins o pneumonie severă. După două săptămâni de suferință, micuțul David a zâmbit din nou și a fost fericit!

Jorge a dat mare petrecere pentru că fiul său s-a însănătoșit Sursa: Instagram
Jorge a dat mare petrecere pentru că fiul său s-a însănătoșit Sursa: Instagram

Ziua în care a împlinit 5 ani nu va fi uitată nici de sărbătorit dar nici de părinții lui. Jorge și soția sa Ramona au trecut prin clipe groaznice după ce fiul lor a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Drumuri la spitale, dormit în spital, antibiotic, injecții și lacrimi- cam așa s-ar putea descrie în cuvinte cele două săptămâni. Iată că David a avut parte de o super petrecere de ziua lui, iar de asta s-a ocupat tatăl său. Jorge a umplut casa cu baloane, a comandat tort  și a făcut din ziua micuțului său una foarte specială în care s-a simțit precum un erou.

 „5 ani. Parcă s-a născut ierI. De la spital la bal! Azi simt recunoștință mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu David de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos”, a scris artistul, în mediul online.

Micuțul  fost internat la spital timp de o saptămână

"Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă.

 A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme..mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte", a declarat Jorge pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net