Jorge vrea să fie din nou tată. Cel mai emoționant moment pe care l-a trăit alături de fiica vitregă

14 mai 2022

E tătic de trei ori și nu exlude ca familia sa să devină și mai numeroasă! Jorge și soția lui, Ramona Prodea au trăit emoții intense, atunci când aceasta a crezut că este însărcinată din nou. Alarma însă s-a dovedit a fi falsă! Jorge, însă, mai vrea copii!

jorge png
Jorge alături de soția sa, Ramona Prodea

Cântărețul Jorge se poate mândri cu o familie bună de pus în ramă. Artistul are nu mai puțin de trei copii, o fată Karina (12 ani) cu fosta soție, Alina (devenită între timp Laufer), un băiat David (5 ani) cu actuala nevastă Ramona, și o fiică vitregă, Ilinca (19 ani).

Pe toți îi iubește la fel de mult și și-ar mai dori încă un prichindel. Vorba aceea, unde sunt trei, încape și al patrulea, nu?! Jorge și soția lui Ramona au trecut pe lângă o alarmă falsă recent, când aceasta a crezut că este însărcinată. Artistul ne-a povestit cu lacrimi în ochi despre relația cu copiii săi, într-un interviu acordat în exclusivitate!

Jorge, cum a fost la Dysneyland? Ești încă cu aerul acela de vacanță...

A fost cu mari emoții, abia am mai găsit bilete de intrare în parcul de distracții. Uneori, îți ia Dumnezeu mințile și uiți că trebuie să mai faci niște lucruri. Am avut impresia că am rezervat hotelul cu tot cu biletele de intrare la parc. Era destul de scump și am zis că sigur sunt și biletele de intrare în parc incluse. Dar, uite că atât fusese doar cazarea.

Bine că am mai găsit în ultima zi bilete și am fost foarte fericiți pentru copii. Am avut norocul, șansa, să fim cu cei trei copii ai noștri, cu toți trei în vacanță. Nu mai fusesem demult în formula asta a noastră, de cinci. Ne-am bucurat tare mult.

stanga
dreapta
jorge si sotia lui, ramona jpg
jorge familie png
jorge copii png
jorge
jorge copil jpg
jorge si david 1 jpg
1 jorge jpg jpeg
jorge png
11 fiul lui jorge se crede fetita 8 jpg jpeg
jorge familie12 jpeg
1 fiul lui jorge se crede fetita 10 jpg jpeg
1 jorge jpg jpeg
6 fiul lui jorge se crede fetita 5 jpg jpeg
Jorge și fiica lui, Karina jpeg
Jorge are o familie superbă, care acum s a reunit: Karina, David, Ilinca și soția lui, Ramona jpeg
8 fiica vitrega a lui jorge 7 jpg jpeg
5 fiica vitrega a lui jorge 3 jpg jpeg

Cea mai frumoasă amintire de la Dysneyland?

Când a văzut David parada cu personajele lui preferate. A trecut la un moment dat Cinderella pe lângă noi și David a dat mâna acu ea. A fost foarte încântat pentru că lui îi plac prințesele.

„Să poți să iubești un copil care nu este al tău! Ne-a bufnit plânsul pe amândoi!”

Ai trei copii, te bate gândul să mai faci unul, al patrulea? Sau îți ajung cei trei? Ți-au scos peri albi?

Eu nu am pus stop la copii, dar soția mea mi-a zis gata! E suficient! Acum o perioadă de timp, am mai trecut prin niște semne de întrebare. Ne întrebam ce se întâmplă, dar a fost alamă falsă! Ea era panicată toată, eu eram ok, am zis: să vină și al patrulea!

Cât de grea e meseria de tătic? La care dintre copii ți-a fost cel mai greu? La primul?

Nu neapărat! Cel mai greu și cea mai multă muncă am depus-o cu Ilinca, pentru că cea mare locuia cu noi în casă și Karina stătea cu mama ei. Până să se nască David, noi am construit o relație despre nici noi nu știam că poate să existe.

5 fiica vitrega a lui jorge 3 jpg jpeg
Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, e de o frumusețe răpitoare Sursa: Instagram

O dragoste necondiționată! Cel mai frumos moment a fost o seară magică, eu cu Ilinca, doar noi doi la o cină, în Paris, pentru că cei mici adormiseră, eu am ieșit cu ea și am mâncat. Ne-a bufnit plânsul pe amândoi și ne-am spus dragostea față de celălat. Dragostea asta necondiționată.

Noi nu credeam că poate să existe. Să poți să iubești un copil care nu este al tău, să-l iubești la fel de mult ca pe ceilalți doi! Fără să existe separatisme! Și că ea mă poate iubi pe mine ca tată, deși eu nu sunt tatăl ei natural. Asta a fost cel mai frumos moment din ultimii ani!

Jorge Are trei copii din căsnicii diferite

La 39 de ani, Jorge se poate considera un bărbat împlinit! Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv și are o familie extrem de frumoasă. Artistul are trei copii din căsnicii diferite.

După un mariaj eșuat cu Alina Crăciun (actuală Laufer),cântărețul și-a găsit liniștea în brațele celei de-a doua soții și pare mai fericit la niciodată. Artistul este căsătorit de 7 ani cu Ramona (cu 9 ani mai în vârstă decât artistul), iar împreună au un băiețel, pe David. Fiecare dintre cei doi mai are câte un copil dintr-o căsnicie anterioară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
irinel columbeanu
dana savuica film (1) png
cub sensy png
cub cristina siscanu png
cub stefania stefan png
IMG 20220523 WA0015 jpg