Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, nu scapă nicio ediție de la Survivor: „I-am zis să nu dispere”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Laufer (40 de ani) a stat acasă timp de trei săptămâni cu gemenii Davina și Nathaniel și simte deja că are nevoie de o nouă vacanță. Și asta pentru că cei doi micuți care urmează să împlinească doi ani pe data de 15 februarie au devenit din ce în ce mai neastâmpărați. O altă noutate: toată familia se uită la ”Survivor România”.

Citește și: Jorge, jignit îngrozitor la Survivor România. Au ieșit scântei! Cum a reacționat vedeta

„Davina a avut febră săptămâna trecută dar o ținem sub control, săptămâna asta se simte mai bine, sunt amândoi la grădiniță. Am stat trei săptămâni cu ei acasă și ne urcăm pe pereți. Nathaniel a început și el să vorbească, Davina i-a luat-o înainte, ni-l laudă la grădiniță că a început să vorbească și suntem fericiți”, ne-a povestit Alina Laufer care are un remediu bun pentru răceală: supa de pui.

„La noi acasă nu lipsește supa, în fiecare zi noi mâncăm supă, avem supă de pui în casă în fiecare zi, mănâncă toată lumea, e bună și pentru perioada asta rece, cu tot felul de viruși și răceli,  în afară de  Karina, care nu suportă ideea de supă. Mă ajută să o fac, dar nu o mănâncă.”, a mai adăugat mămica de gemeni.

Vezi și: Alina Laufer e disperată! Mămica de gemeni nuștie ce să mai facă pentru micuții ei

Alina Laufer nu scapă nicio ediție din Survivor

Și pentru că Alina Laufer are o fiica superbă de clasa a VIII-a, pe Karina (14 ani), cu Jorge (40 ani), fostul ei soț, toată familia se uită la Survivor, pe ProTV, pentru a vedea ce se întâmplă în competiție și ce face tatăl Karinei în reality show.

„Kari îl susține pe George,  ne uităm la fiecare ediție de Survivor, ne încurajăm. Îi e milă de el că moare de foame că a fost la exil, dar i-am zis să nu dispere că are de unde să dea jos.”, a mai adăugat, în spirit de glumă, Alina Laufer, care, deși își dorea și ea să mai slăbească, nu a mai reușit deloc să dea jos, cel puțin în perioada sărbătorilor de iarnă, așa că urmează să se mobilizeze în acest sens.

„Eu nu am mai slăbit  ci am mai pus pe mine. Sunt grasă și frumoasă!”, a mai completat, în încheiere, Alina Laufer, fericita mămică de trei copii, care a declarat în repetate rânduri că își dorește o familie numeroasă.

Iată și: Cum a reușit Alina Laufer să slăbească 12 kg. L-a pus și pe Ilan la „cură”!

Are trei copii

Alina Laufer a născut prematur pe 15 februarie 2021, atunci când a devenit mămică de gemeni, iar viața i s-a schimbat radical. A stat 7 săptămâni în spital și a avut o răbdare de fier dar acum are doi copii frumoși și sănătoși, pe Davina și Nathaniel.

De când este mămică de gemeni, Alina Laufer este mai mereu în priză și tânjește după vacanțe lungi și dese, unele, dacă s-ar putea, doar în compania soțului ei, omul de afaceri Ilan Laufer. Ea mai are o fată, pe Karina, din mariajul cu Jorge.

„Sunt foarte ok, am avut tot timpul o stare de spirit bună și nu am plâns deloc în spital. M-am documentat despre copiii născuți prematur și știam exact care sunt riscurile și ce trebuie făcut. Am avut încredere în echipa de doctori de la Giulești și știam că totul trebuie să fie bine! Nu mai pot de dragul lor! Abia aștept să îi duc în camera lor superbă pe care le-am pregătit-o acasă!”, a mărturisit Alina Laufer, după ce a născut, exclusiv pentru Click! chiar înainte să plece de la spital.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net