Alina Laufer, imagini de colecție alături de copii. Momentul emoționant celebrat de vedetă

Ultima actualizare:

Alina Laufer și soțul ei au toate motivele să fie mândri de gemenii lor, căci micuții tocmai au trecut de o etapă importantă în viața lor. Davina și Nathaniel au avut prima serbare, iar Alina Laufer a fost copleșită de emoții, căci și-a dat seama cât de mult au crescut copiii ei. 

Alina Laufer, imagini de colecție alături de copii
Alina Laufer, imagini de colecție alături de copii

Vedeta a împărtășit fanilor pe Instagram bucuria de a-și vedea fiul și fiica la prima serbare și a publicat câteva fotografii superbe de familie, alături de soț și gemenii. 

Citește și: Cât de frumoși sunt gemenii Alinei Laufer! Cum a călătorit vedeta peste hotare

Acest moment este cu atât mai semnificativ pentru Alina Laufer, având în vedere că cei doi copii s-au confruntat cu mari probleme de sănătate, încă din primele zile de viață. Vedeta a relatat momentele dificile prin care a trecut la acea vreme. Prezentatoarea TV a născut prematur și a fost nevoită să petreacă o lună și jumătate în spital, până când medicii au considerat că bebelușii sunt pregătiți să meargă acasă.

Nu rata nici: Jorge, dezvăluiri în premieră despre adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer! Copilăria traumatizantă a artistului: «Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat"

În prezent, Alina Laufer este fericită că Nathaniel și Davina au trecut peste acest obstacol și au crescut mari și sănătoși și debordează de energie, după cum se vede și în imaginile postate de mama lor pe rețelele de socializare. 

Alina Laufer a pregătit o supriză superbă pentru aniversarea copiilor

Alina Laufer și soțul ei, Ilan, au celebrat anul acesta ziua de naștere a celor doi copii, Nathaniel și Davina, când gemenii au împlinit pe 15 februarie, vârsta de un an. 

Vezi și: Cum și-a sărbătorit Alina Laufer gemenii de un an: “Sunt copii de pandemie”

Frumoasa vedetă a pregătit o surpriză superbă pentru micuți, dar și pentru tatăl acestora, Ilan Laufer. Blondina și gemenii l-au vizitat pe norocosul tătic chiar la locul de muncă, fapt ce i-a făcut acestuia ziua mult mai frumoasă. Vedeta a avut grijă ca de ziua lor, copiii să nu simtă lipsa tatălui lor și a plănuit acest moment, pentru a petrece măcar câteva clipe împreună ca o familie, încă din prima parte a zilei. 

Au crescut gemenii, ieri au împlinit un an, le-am luat un tort și am mers până la Ilan la birou și le-am cântat acolo “La mulți ani!”. Tocmai ce a plecat mama de la mine după ce a stat o săptămână și ceva, efectiv nu am avut nervi să organizăm ceva, pentru că am fost răciți cu toții și încă nu ne-am revenit!

Încă sunt mici, avem tot timpul să îi sărbătorim. Au primit cadouri de la prieteni și cunoscuți, însă mi-am cerut scuze acum. Karinei i-am organizat zilele de naștere de când era mică, și la grădiniță, cu tort și magicieni, însă acum așa a fost situația, să fim bolnavi și nu am reușit să facem nimic. Sunt copii de pandemie, ce să facem!”, a declarat Alina Laufer pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net