Alina Laufer e disperată! Mămica de gemeni nuștie ce să mai facă pentru micuții ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Laufer (38 ani) nu mai poate cu virozele! Fosta soție a lui Jorge (40 ani) este într-o “priză” totală.

Alina și Ilan Laufer și-au dorit foarte mult copii
Alina și Ilan Laufer și-au dorit foarte mult copii

Alina Laufer, epuizată fizic din cauza nopților pierdute!

De când le-a schimbat grădinița gemenilor Davina și Nathaniel, care au deja 1 an și 8 luni, mai precis de o lună de zile, familia Laufer nu mai are somn. Se știe că atunci când merg la grădiniță copiii răcesc tot timpul, ba fac viroze, ba otite, ba enterocolite și lista poate rămâne deschisă. La Alina Laufer, treaba stă altfel! După două săptămâni de enteroviroze, Davina și Nathaniel au făcut viroze respiratorii.

„Nu știu ce să mai zic, suntem toată casa în alertă! Le-am schimbat grădinița copiilor de o lună-două și de vreo lună de zile au tot avut ba enteroviroze, ba viroze respiratorii. Nu mai putem! Acum am luat-o și eu! O dăm în familie de la unii la alții, asta e! Ai mei au nasul înfundat tot timpul, așa e la grădiniță. Părinții știu cel mai bine asta! Mie mi-a fost ieri cel mai rău, după multă vreme, nici voce nu am avut! Am luat și eu de la ei!”, a povestit, pentru Click!, Alina Laufer.

Alina Laufer visează la o vacanță împreună cu soțul ei

Chiar dacă îi este greu, mai ales în această perioadă a răcelilor, soția omului de afaceri Ilan Laufer este fericită că are o familie frumoasă și pentru că în curând gemenii vor împlini doi ani, anul viitor în luna februarie, tot ce și-ar dori Alina Laufer ar fi o vacanță cu soțul ei, doar ei doi, în care să se relaxeze după programul nebun pe care îl au acasă, cu copiii. Și tânjește aproape în fiecare zi după asta!

image

                                 Davina și Nathaniel sunt extrem de frumoși și jucăuși

„Gemenii au început să vorbească. Davina chiar trăncănește bine și la grădiniță. Îi aud când îi iau.  Vorbesc mai mult cu educatoarele decât cu noi, nu le tace gura și îi laudă educatoarele că sunt cuminți. Cu noi acasă, ne disperă! Mâncau și tot la grădiniță, curăță farfuria.

Și mie îmi mâncau  bine acasă, de obicei, dar acum, de când cu răceala asta, nu mai mănâncă atât de bine, dar la grădiniță curăță farfuria, mănâncă tot. Le merge bine! Tot ce îmi doresc la un moment dat, când vor face doi ani este să plecăm doar eu cu Ilan undeva, amândoi, să ne relaxăm puțin. Până acum nu i-am lăsat deloc singuri dar ne-am dori să se apropie momentul!”, a mai adăugat Alina Laufer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net