Alina Radi și-a pus cenușă în cap după ce s-a luat de Kamara! Prima reacție a vedetei după eliminarea de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Alina Radi (34 de ani) nu a stat prea mult la „Survivor România 2023”! Se pare că și-a făcut destui dușmani după ce l-a atacat, încă de la începutul venirii sale în show, pe Kamara (47 de ani) susținând că este o persoană care se milogește pe la toate ușile și profită de problemele de sănătate ale micuțului său, Leon, pentru a ajunge pe la emisiuni.

În urmă cu câteva zile, Alina Radi, noua concurentă din echipa „Războinicilor” a făcut afirmații șocante de față cu coechiperii săi la adresa lui Kamara.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, le spunea vedeta colegilor ei.

Astfel, că toate aceste afirmații făcute de artista de muzică de petrecere i-au afectat destul de mult parcursul Alinei în competiție, deoarece colegii săi au propus-o spre eliminare,iar publicul a decis ca vedeta să plece acasă chiar de 1 martie. În urma ieșirii sale din competiție, Alina Radi a dorit să le spună tuturor că regretă vorbele pe care le-a făcut la adresa lui Kamara.

„E clar că tot ce iese la suprafață mai puțin frumos din fiecare e scos la iveală de foame, frustare și condițiile critice în care funcționam în cadrul concursului și poate asta e una dintre cele mai incitante aspecte și pentru urmăritori. Lipsa de hrană, somn și multe resurse de bază, ne face să spunem lucruri pe care poate nu le-am gândi vreodată.  Așa apar dispute, jigniri și tensiuni între oameni care « afară » ar fi prieteni fară doar și poate.

Alina Radi: „Dacă aș avea o baghetă magică aș schimba formularea”

Și eu, la rândul meu am ambalat într-un mod total nefericit, ideea că omul și artistul Kamara este mai mult decât povestea legată de copilul lui, el având suficiente realizări personale și profesionale care să-l demarce, nu doar acest aspect, neținând cont de faptul că indiferent ce faci în viață, când copilul tău e răcit nu mai contează nimic, darmite când ai problemele pe care le are el. Dacă aș avea o baghetă magică aș schimba formularea și asta nu pentru simpatia cuiva ci pentru simplul fapt că sunt mamă și nici nu-mi pot imagina prin ce trece. Dar, se întâmplă în viață să spunem și oamenilor pe care îi iubim cel mai mult, la nervi sau la lipsuri sau în condiții de stres lucruri pe care nu vrem să le spunem așa…vorba aceea „să arunce cu piatra cel fară de păcat” cine nu a spus ceva ce nu simte cu adevărat la nervi sau în condiții vitrege”, a scris Alina Radi pe contul său de Facebook.

Artista, mândră de participare

Alina Radi a dorit să specifice și faptul că s-a simțit onorată, chiar și pentru puținul timp în care a stat la „Survivor”, de faptul că a făcut parte din una dintre cele mai grele competiții sportive:

„Până aici a fost călătoria mea intensă cu Războinicii mei! A fost frumos, greu, provocator și puternic, tot ce am trăit acolo! Toți colegii mei de acolo, sunt oameni deosebiți, pe care îi respect, și pe majoritatea îi și îndrăgesc sincer.

Am învățat ce înseamnă puterea unei echipe, forță unui tot compus din puteri interioare de diferite calibre, cât de bogați suntem și de cât de puțin avem nevoie să fim fericiți! E o experiență unică pe care sunt recunoscătoare că am putut să o trăiesc și fericită să am atâția prieteni noi!

Până una alta, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit, făcut bine sau greșit, pentru că toate mă cresc, mă învață să fiu un om mai bun și mă educă cum să mă gestionez și în altfel de condiții decât cele din confortul casei mele. Iubesc oamenii, îmi iubesc echipa și toață experiență asta minunată care m-a făcut mai puternică și fizic și emoțional!”.

Alina Radi a pierdut o sarcină în 2013

Alina Radi (34 de ani) este o artistă de muzică de petrecere din Timișoara! În 2015 cântăreața a devenit mama unui băiețel, Dario. Bărbatul cu care a ales să facă acest copil a fost nimeni altul decât soțul celei mai bune prietene ale sale. Idila lor amoroasă nu a rezistat prea mult, deoarece acesta s-a reîntors în brațele fostei soții. Alina Radi s-a iubit și cu bogătașul Nick Rădoi. Cei doi au trăit o dragoste intensă și au fost la un pas de a deveni părinți în 2013, însă solista nu a putut duce până la capăt sarcina, așa că drumurile lor s-au separat la scurt timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net