Alina Radi de la Survivor România, gafă colosală! Îl numește pe Kamara „caz social”: „Vine la toate emisiunile pe sănătatea fiului său”

Ultima actualizare:

În această seară, la Survivor România, tensiunile ating cote maxime. Alina Radi din echipa Războinicilor îl numește pe Kamara „caz social”, spunând că profită de starea de sănătate delicată pe care o are fiul său, Leon și se „milogește la toate emisiunile”.

Alina Radi și Kamara, la Survivor România / Sursă foto: Facebook
Alina Radi și Kamara, la Survivor România / Sursă foto: Facebook

Alina Radi, gafă colosală la Survivor România

Frustrați de faptul că vor pierde în această seară imunitatea în fața Faimoșilor, Războinicii „se dau răniți” și încep să arunce cu tot felul de afirmații la adresa adversarilor din tabăra roșie. Alina Radi le spune tuturor că artistul Kamara profită de faptul că Leon are o stare de sănătate delicată și vine în toate emisiunile. 

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, spune Alina Radi, în fața colegilor din echipa Războinicilor, fără ca vreun membru din echipa Faimoșilor să audă afirmațiile șocante ale artistei. 

Alina Radi, de o săptămână în Dominicană

Alina Radi a venit în Dominicană în urmă cu o săptămână, alături de Eduard Gogulescu, în echipa Faimoșilor. Deși noul său coleg a avut ghinionul de a se accidenta și nu a putut participa, până acum, la jocurile de pe traseu sau de imunitate, Alina Radi a putut aduce puncte echipei sale, echipa Războinicilor. 

Click! a urmărit competiția înainte de TV, pe Voyo, și astfel a aflat ce anume spune Alina Radi diseară, la adresa lui Kamara. Și mai șocant este faptul că este susținută de echipă, însă niciunul dintre războinici nu se gândește la faptul că artistul Kamara a făcut întotdeauna eforturi colosale pentru a putea strânge banii necesari pentru operațiile extrem de costisitoare ale lui Leon. 

Totul se întâmplă după ce cele două tabere sunt nevoite să lupte pentru imunitate în cadrul unui joc ce necesită împingerea unei bârne de 4 metri lungime de concurenții din ambele echipe, pentru a dărâma o găleată cu vopsea colorată. Cine reușește primul să dărâme găleata respectivă, aduce punct echipei sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net