Imagini rare cu Crina Abrudan de la Survivor România, când era prezentatoare. Acum e total schimbată

#Survivor România

Crina Abrudan de la Survivor România, a revenit în atenția reflectoarelor după o bună perioadă în care a renunțat la viața din televiziune. Vă mai amintiți cum arăta fosta prezentatoare pe când prezenta știrile din sport la Antena 1? Ei bine, la 45 de ani, Crina Abrudan este superbă, cu o siluetă de invidiat, dar și cu câteva modificări estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cum arăta pe vremuri frumoasa vedetă, vedeți chiar acum!

Imagini rare cu Crina Abrudan de la Survivor România, când era prezentatoare
Imagini rare cu Crina Abrudan de la Survivor România, când era prezentatoare

Crina Abrundat este urmărită de mii de fani

Fosta prezentatoare de știri din domeniul sportiv a fost dintotdeauna una dintre cele mai apreciate figuri feminine din show-biz. Nu degeaba este urmărită pe Instagram de peste 40.000 de oameni, semn că, deși o lungă perioadă a dispărut de pe sticlă, a continuat să fie apreciată de comunitatea de fani pe care și-a creat-o.

După ce a plecat din televiziune, Crina Abrudan s-a concentrat pe viața de familie. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu, din 2017, deși au ani buni în spate de relație, și chiar la un moment dat s-au despărțit. Dar cum focul iubirii adevărate nu se stinge așa ușor, cei doi s-au împăcat la câteva luni.

În toți acești ani departe de sticlă, Crina s-a ocupat de afaceri. Își cumpărase un apartament într-un complex rezidențial de lângă București și un spațiu pe care l-a amenajat ca loc de joacă pentru copii, însă afacearea nu a ținut mult. Acum ceva timp chiar semnase un contract cu cei de la Prima. Cu toate acestea, Crina a revenit total în atenția publicului odată cu acceptarea provocării de la Survivor România, unde a venit în locul Vicăi Blochina. 

„Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă”, a mărturisit vedeta, confrom Gândul.

Crina Abrudan jpeg

Cum arăta Crina Abrudan în urmă cu câțiva ani

La 45 de ani vedeta se laudă cu o talie de invidiat, însă aceasta a apelat de-a lungul timpului și la ajutorul esteticienilor pentru mărirea buzelor și implanturi mamare. Cu toate acestea, stilul de viața sănătos pe care îl are o ajută să arate impecabil. 

Crina Abrudan, cu bluza verde la ştirile sportive ale Antenei 1  jpeg

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. (…) Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase”, potrivit fanatik.ro.

crina abrudan 0 jpeg

Mai mult, Crina Abrudan spune că a moștenit gena bună din familie.

„Eu semăn cu tata și tatăl meu toată viața așa a fost: înalt și slab. Mama de multe ori ne spunea că ea se îngrașă doar când se uită la noi când mâncăm”, spunea vedeta la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net