Noi vedete au intrat în competiția „Survivor România”! Crina Abrudan: „Am venit la Survivor pentru aventură”

Vești bune pentru fanii „Survivor România” de la Pro TV căci în concurs au intrat noi concurenți, așa cum a anunțat Click! încă de dimineață. În Dominicană au ajuns doi Faimoși și doi Războinici care au întregit echipele după plecarea lui Jorge, care s-a accidentat, și a lui Andrei Neagu, scos la vot din echipa Războinicilor. Numele sunt răsunătoare, mai ales în cazul Faimoșilor: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu!

Crina Abrudan, Eduard Gogulescu și Mihai Zmărăndescu au venit la Survivor / Sursă foto: Facebook
Crina Abrudan, Eduard Gogulescu și Mihai Zmărăndescu au venit la Survivor / Sursă foto: Facebook

Crina Abrudan s-a alăturat aventurii din Dominicană

Fanii emisiunii-concurs Survivor România 2023 au avut parte de surprize în episodul de azi, 13 februarie. Noi concurenți s-au alăturat celor două găști din jungla dominicană. Faimoșii au primit-o în echipă pe Crina Abrudan (45 de ani), fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1.

Vedeta tv formează un cuplu de circa 15 ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, și este cunoscută drept o sportivă desăvârșită. O demonstrează și fizicul ei impecabil! „Sportul a făcut constant parte din viața mea, până acum din spatele pupitrului de Știri. Abia aștept să fiu eu acum cea care face parte din competiția sportivă. Am venit aici pentru aventură, pentru tot ceea ce presupune această experiență incredibilă”, a declarat vedeta tv, care din păcate nu și-a făcut intrarea prea triumfală deoarece nu și-a adjudecat niciunul din cele două meci disputate cotra Războinicelor.

Crina Abrudan / Sursă foto: Facebook
Crina Abrudan / Sursă foto: Facebook

Alături de ea a intrat și fiul lui Cătălin Zmarandescu, Mihai, 23 de ani, luptător de MMA. „Survivor este un test pentru mine, unul pentru care mă simt foarte pregătit, atât psihic, cât și fizic. Tocmai ce am devenit tată de trei săptămâni, așa că vreau să-i arăt mai târziu fiului meu ce înseamnă dedicarea și munca. Știu foarte bine unde merg, cât de dificil este concurs și îmi doresc din suflet să ajut Faimoșii. Sper să o pot face pe traseu de fiecare dată când intru”, a spus el înainte de competiție și, într-adevăr, a și adus 2 puncte Faimoșilor.

Crina Abrudan / Sursă foto: Facebook
Crina Abrudan / Sursă foto: Facebook

 Zmărăndeștii nu-și vorbesc de patru ani

Deși sportul ar fi trebuit să-i unească pe Zmără tatăl și fiul, iată că de fapt cei doi nu-și vorbesc de mai bine de patru ani. Cătălin Zmărăndescu, câștigătorul multor titluri de MMA și box și fost bodyguard al lui Gigi Becali, are doi copii din prima căsătorie, Alexandra și Mihai, cu care nu se înțelege și pe care nu prea i-a văzut crescând. Anul trecut, pe când Zmărăndescu senior era concurent la Survivor, Mihai a vorbit deschis despre relația lor.

Eu, la 16 ani, n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea. Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el.

El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut. Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?”, a spus Mihai Zmărăndescu, într-o postare pe TikTok. Cătălin Zmărăndescu este căsătorit în prezent cu Luiza, iar împreună au doi copii: o fetiță și un băiat. 

Mihai Zmărăndescu / Sursă foto: Facebook
Mihai Zmărăndescu / Sursă foto: Facebook

Alina Radi a venit în echipa Războinicilor

Pe de altă parte, în echipa Războnicilor au intrat alți doi concurenți și anume: artista Alina Radi, 34 de ani, fosta iubită a lui Nick Rădoi, și DJ Eduard Gogulescu, de 23 de ani.  „De când mă știu, am fost o luptătoare și doresc să-i ofer un exemplu “viu” fiului meu, care este centrul existenței mele! Cred că Survivor e locul potrivit în care să-i arăt cât de important este să muncești și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

E foarte greu să mă gândesc deja la câștigarea competiției. Nu visez atât de departe pentru că e prea mare concurența, dar în general sunt motivată să duc la bun sfârșit tot ce îmi propun.

M-am înscris la Survivor și știu că pot face față. De ce? Ma motivează felul în care scoate cu adevărat natura de războinic din fiecare concurent. Abia aștept să văd cum voi reacționa și acolo, pe traseu. Prin prisma meseriei pe care o am, a interacțiunii constante cu oamenii, dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte, acelea ar fi ambițioasă, pozitivă și sociabilă”, a mărturisit Alina Radi, noua Războinică. 

Eduard Gogulescu, noul Războinic de la Survivor România

„Am venit la Survivor pentru că simt că este locul unde pot să fiu eu, unde pot să mă maturizez, locul unde știu că ma va face să înțeleg viata diferit după și să apreciez și să mă bucur de fiecare clipă mai mult.

Cred că pot câștiga competiția deoarece sunt sigur pe mine, sunt real și simt că am psihicul și rezistența necesară să duc competiția până la capăt.

În acest show, sunt motivat de pofta de viață, lupta pentru fiecare gram de hrană, dorința de a ajunge până în etapa finală, acestea declanșând lucrul de care eu sunt dependent, adrenalină.

Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte, acestea ar fi calm, ambițios și dezinvolt”, a declarat Eduard Gogulescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net