Crina Abrudan, trucuri și sacrificii pentru un bronz de zeiță

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici prea bronzată nu-i prea bine! Crina Abrudan are de furcă, mai nou, cu...așternuturile. Vedeta, care stă la soare fără limite și fără protecție, până aproape se carbonizează, își găsește cearceafurile maronii din albe, în fiecare dimineață. Crina nu-și poate explica fenomenul!

Crina Abrudan, secretele și dezavantajele unui bronz  de zeiță
Crina Abrudan, secretele și dezavantajele unui bronz de zeiță

A stat la soare toată vara, iar acum are probleme cu bronzul! Crina Abrudan este una dintre vedetele care nu crede că expunerea excesivă la soare ne poate face rău, ci dimpotrivă!

Vedeta profită de razele soarelui din plin, vara sau iarna, atunci când merge în destinații exotice. Stă cu orele la plajă și nu folosește nici protecție solară. Crina are pielea arămie mai tot anul, dar de ceva vreme vedeta se confruntă cu un fenomen aproape inexplicabil.

Dimineața, la prima oră, se trezește cu așternuturile maronii, în loc de albe! Se pare că bronzul îi iese prin piele!

Nu știu ce să mă mai fac! Pun cearceafurile seara albe, imaculate, și dimineața sunt maro. Oare mi se ia bronzul? Nu mi s-a mai întâmplat până acum! E un fenomen foarte ciudat! Nu-mi explic!

Mie îmi place soarele. Eu nu mă dau cu protecție și stau cât se poate. Mai dau cu unt de cacao pe piele, atât!”, ne-a dezvăluit Crina.

Vedeta a fost, deja, într-o vacanță anul acesta și de abia așteaptă Crăciunul că să meargă iar la soare, într-un nou loc exotic.

De Crăciun e ziua lui Gabi și mergem în vacanță. Aleg mereu un loc cu soare ca să mă pot bronza în voie, ne-a mai spus vedeta.

Crina Abrudan: „Din ianuarie nu mi-am mai băgat botox!”

Crina Abrudan arată trăsnet la 44 de ani. Vedeta sfidează timpul, însă recunoaște că nu ocolește clinicile de înfrumusețare. Zilele trecute, vedeta și-a făcut un nou tratament anti-îmbătrânire cu care nu dă greș.

Merg la clinică cam de două ori pe an pentru tratamente. Anul acesta, însă, din ianuarie, eu nu mi-am mai băgat botox, de exemplu. Tratamentele acestea cu vitamine mă ajută foarte tare. Nici cu fond de ten nu-mi mai dau ziua și tenul arată foarte tânăr, fă riduri”, ne-a mai spus vedeta.

Crina, căsătorită de 15 ani cu fostul fotbalist Gabi Popescu

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy soții de ex-fotbaliști români. Anii nici nu zici că au trecut peste ea. Originară din Oradea, Crina Abrudan a devenit cunoscută ca prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1.

Vedeta a renunţat, însă, la pupitrul ştirilor, în anul 2014. În luna iulie 2017, Crina s-a căsătorit cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Naşii lor au fost atunci cunoscutul antrenor Cosmin Olăroiu şi soția lui, Luminiţa.

Gabi Popescu are 48 de ani, este originar din Craiova și a jucat pentru Echipa Națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net