Crina Abrudan, pictorial provocator la 44 de ani! Imaginile care i-au surprins pe admiratori

Ultima actualizare:

Crina Abrudan, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, a împlinit 44 de ani pe 17 ianuarie. Ea a distribuit pe pagina personală de Instagram un clip video și câteva imagini prin care demonstreză că trecerea timpului a fost foarte blândă cu ea. 

image

Crina Abrudan este o femeie frumoasă care se mândrește de fiecare dată cu formele generoase cu care a fost înzestrată de către Mama Natură. Pe 17 ianuarie Crina a împlinit 44 de ani, iar imaginile pe care le-a distribuit de ziua sa i-au luat prin surprindere pe fani . 

Crina a renunțat la haine și la inhibiții și a îmbrăcat un body nude, o pereche de cizme cu toc de o înălțime considerabilă și a defilat plină de încredere ca pe podium. Așa cum era de așteptat, clipul video și imaginile au fost apreciate de sute de admiratori care s-au întercut în complimente la adresa frumoasei prezentatoare. 

image

Cu ce se ocupă Crina Abrudan după ce a renunțat la televiziune

Crina Abrudan a prezentat timp de aproape zece ani rubrica știrilor sportive la Antena 1, însă de ceva vreme s-a retras discret din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra familiei și a proiectelor personale. Fosta prezentatoare și-a cumpărat un apartament într-o zonă rezidențială de lângă București și a deschis o sală de joacă pentru copii. În anul 2017 s-a căsătorit cu fostul fotbalist Gabi Popescu, însă cei doi nu au devenit încă părinți. 

image

Într-un interviu, Crina Abrudan a povestit cum l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soț și a povestit și cum au reușit să treacă peste clipele dificile pe care le-au întâlnit în cuplu. Fosta prezentatoare spune că nu deține o rețetă specială pentru o relație fericită, însă în cazul ei capacitatea de a nu purta ranchiună și de a face compromisuri atunci când este cazul s-a dovedit a fi utilă. 

image

Crina a dezvăluit că l-a cunoscut pe Gabi Popescu într-o dată de 8 martie prin intermediul unor prieteni comuni. 

Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net