Crina Abrudan a încins plaja din Mamaia. Cum s-a lăsat fotografiată

#Exclusiv Click!

E caniculă, iar vedetele noastre dau fuga la mare, pe litoralul românesc. E aproape și scapă de cozile imense de la aeroport. Cum ajung pe plajă, divele încing atmosfera pentru că își etalează formele bine lucrate la sală.

Crina Abrudan are un corp perfect foto: Blitz
Crina Abrudan are un corp perfect foto: Blitz

Crina Abrudan, trup de gazelă!

Are 44 de ani și un trup de invidiat, absolut fără cusur. Crina Abrudan a făcut spectacol pe plaja Crazy din Mamaia, sub privirile soțului ei, fostul fotbalist de la Națională, Gabi Popescu. Fără pic de celulită, cu pielea fină ca mătasea, Crina Abrudan a avut grijă la ultraviolete și s-a dat cu cremă într-un mare fel, așa că aproape nicio părticică din corp nu a fost lăsată în bătaia soarelui fără protecție.

Citeşte şi: FOTO Crina Abrudan nu poartă sutien când își plimbă câinele

Crina Abrudan este fit, se vede că are grijă cu sfințenie de corpul ei, iar costumul de baie îi venea de minune, mai ales că era destul de decupat și ales cu grijă, având o culoare deschisă, în tendințe, ca să dea bine pe pielea bronzată a vedetei.

Citeşte şi: Crina Abrudan, aproape dezbrăcată pe terasă, camuflată la cumpărături. A plantat răsaduri în slip tanga

În timp ce Crina se dădea cu cremă, soțul ei savura un espresso. Îi recomandăm un frappe cu multă gheață, la cât de încinsă era atmosfera!

Crina Abrudan s-a făcut remarcată la pupitrul Știrilor Sportive de la Antena 1. Vedeta TV a decis că în anul 2013 să își dea demisia de la știri și să se ocupe de antreprenoriat. Ea a semnat din nou contractul cu Antena 1 când anul trecut s-a decis să concureze la show-ul “Splash, vedete la apă”.

Iuliana Luciu a fost doar cu o prietenă la mare

Iuliana Luciu a făcut și ea senzație la noi la Mamaia, pe o plajă de fițe. Are gene bune și se vede că are grijă de ea. Asistenta tv și sora Nicoletei Luciu nu se dezice. La cei 35 de ani pe care îi are, întoarce toate privirile atunci când se dezbracă pe plajă. Și ea a fost surprinsă pe șezlong de fotoreporterii Click! alături de o prietenă, au băut câte o limonadă și și-au uns trupurile cu creme. Iuliana a ales un costum de baie din două piese, care i-a lăsat la vedere decolteul generos, asemănător cu al celebrei sale surori.

Iuliana Luciu are o siluetă trasă prin inel, picioare lungi, deși la un moment dat a cam oscilat în greutate. A reușit să “topească” în jur de 10 kilograme, ținând o dietă pe bază de legume și lactate. „E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate”, explica Iuliana Luciu.

Iuliana își caută încă perechea

La cei 35 de ani ai săi, Iuliana Luciu nu și-a găsit încă sufletul pereche deși este curtată de mai mulți bărbați și nu duce lipsă de admiratori. Actrița și fosta asistentă TV este prietenă bună cu Liviu Vârciu care i-a dat și un rol în filmul produs de acesta, ea nefiind străină de serialele TV si de telenovelele în care a jucat alături de sora ei celebră, Nicoleta Luciu. În plus, Iuliana Luciu este colega lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, la Antena 1, ea făcând parte din proiectul prezentat de cei doi,  emisiunea  „Prețul cel bun".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net