Iuliana Luciu, muza verii! În ce ipostaze HOT am surprins-o la plajă

Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a profitat de canicula resimțită și mai puternic în Capitală și s-a refugiat la mare, pe litoralul românesc, acolo unde reușește să întoarcă multe priviri când „defilează” în costum de baie!

Iuliana Luciu, ipostaze HOT pe plajă Foto: Blitz
Iuliana Luciu, ipostaze HOT pe plajă Foto: Blitz

Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, pare o studentă tocmai ieșită de pe băncile facultății, păstrându-și trăsăturile feței intacte și silueta de invidiat, de-a lungul timpului. Paparazzii noștri au surprins-o recent pe actriță pe o plajă din Mamaia, acolo unde se bucură din plin de razele soarelui.

Vezi și: Surorile Luciu, cuprinse de nostalgie! Ce fotografie de colecție a găsit Iuliana în album

Iuliana Luciu, muza verii pe plajă, în Mamaia

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, cu pielea bronzată și decolteul amplu lăsat la vedere, Iuliana a contribuit la înfrumusețarea „peisajelor” autohtone. În timp ce își schimba poziția de „bronzat”, actrița ne-a oferit câteva cadre demne de revistele Playboy. 

Fotoreporterii care au surprins-o ne-au mărturisit că nici măcar nu a fost nevoie ca aceasta să se ridice de pe șezlong, căci reușea chiar și așa să atragă privirile câtorva „admiratori” mai mult decât curioși. 

Iuliana Luciu s-a relaxat pe plajă alături de o prietenă, fiind cazată la un hotel cunoscut din apropierea malului Mării Negre.

Știai? De ce s-a umplut Iuliana Luciu de coșuri imediat ce a ajuns la Asia Express

Cum își menține Iuliana Luciu silueta

Deși acum se mândrește cu o siluetă trasă prin inel, Iuliana Luciu a trecut, la rândul său, printr-o perioadă de fluctuații de greutate, care o nemulțumea. Dorind să scape de surplusul de greutate, actrița a dezvăluit că a reușit să „topească” în jur de 10 kilograme cu ajutorul unei alimentații sănătoase, bazată pe o dietă cu lactate și legume.

Nu rata: Ce bine arată mama Nicoletei Luciu! E clar de unde au moștenit fetele frumusețea

E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate.

În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate.”, mărturisea Iuliana Luciu, în urmă cu ceva vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net