Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui! Mihai e revoltat: «A avut nesimțirea să...»

Se pare că între Cătălin Zmărăndescu și copiii lui din prima căsnicie, Mihai și Alexandra, situația e în continuare tensionată, iar ultimul gest al luptătorului demonstrează din plin acest lucru. Zmărăndescu a anunțat că s-a decis să își acopere un tatuaj „mai vechi”, în care apărea chipul fiului său cel mare, iar Mihai a avut o reacție de revoltă. 

Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
Cătălin Zmărăndescu a renunțat la tatuajul cu fiul lui cel mare Foto: Arhivă personală

Între Cătălin Zmărăndescu și copiii săi din prima căsătorie au existat, de-a lungul timpului, tot felul de divergențe, Mihai fiind în special cel care l-a acuzat pe tatăl său de indiferență și abandon total. Amintim că luptătorul și-a refăcut viața amoroasă alături de Luiza Zmărăndescu, alături de care are doi copii, tot o fetiță și un băiețel.

Cătălin Zmărăndescu, gest controversat. Și-a acoperit tatuajul cu fiul lui cel mare!

Cătălin Zmărăndescu nu mai păstrează însă legătura cu Mihai și Alexandra, copiii din mariajul cu prima soție, iar de curând a decis să facă un gest surprinzător și controversat.

Sportivul a anunțat că a decis să își acopere un tatuaj „mai vechi” motivând că își dorește să „lase trecutul în urmă”. În locul respectiv, pe mână mai precis, Zmărăndescu va avea acum un lup desenat pe piele.

Am venit să fac un cover (o acoperire n.r) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr.”, a explicat Cătălin Zmărăndescu, pe rețelele de socializare.

Mihai, fiul lui Zmărăndescu, este revoltat de gestul luptătorului

La scurt timp a venit însă reacția din partea fiului lui, Mihai, care a fost deranjat de faptul că luptătorul a acoperit tocmai tatuajul cu chipul lui. Acesta își acuză tatăl de imaturitate, spunându-i că „nu poți lăsa copiii în trecut”, așa cum a susținut sportivul.

De asemenea, Mihai este nemulțumit și de faptul că tatăl lui a decis să anunțe acest lucru și pe rețelele de socializare, ca și când s-ar fi mândrit cu gestul lui.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”., a declarat Mihai Zmărăndescu, pe pagina lui personală de Tik-Tok.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă! Povestea impresionantă a salvării sale

stanga
dreapta
zmarandescu tatuaj jpeg
Screenshot 2022 05 17 at 18 38 17 png
zmarandescu si fiul lui jpeg
mihai zmarandescu jpeg
zmarandescu copii sotie jpeg

Mihai îl are în continuare tatuat pe tatăl lui

Amintim că Mihai este la rândul său luptător, călcând pe urmele tatălui lui. Recent, tânărul a dezvăluit că a ales să și-l tatueze pe corp pe Zmărăndescu pentru a putea vorbi cu el, având în vedere că acesta i-ar fi refuzat orice contact. Chiar și așa, Cătălin l-ar fi tratat pe fiul lui tot cu indiferență, în ciuda gestului lui.

@zmaramma Credeam ca ai mai multa minte #foryou ♬ sunet original - Zmaramma

Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut.

Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?”, a spus atunci Mihai Zmărăndescu.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, desființat de propriul fiu, după apariția la Survivor România 2022

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina dănilă jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg